עבור לתוכן

PCI-E לסוקט 478

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח אם של סוקט 478 שיש בו חיבור PCI E.

יש כאלה בארץ? וכמה הם עולים אם כן?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

קצת גבוה המחיר ממה שציפיתי אבל יחסית עדיין עדיף לי נראה אפילו במחיר כזה לקנות כי אני רוצה PCI-E אבל לא רוצה מעבד חדש, אם מישהו מוצא לי ב-400-500שקל תגידו! אני עצמי עדיין מחפש אבל קשה למצוא אבל אני לא מתכוון לוותר! :xyxthumbs:

פורסם

יש עוד אחד, אבל מבוסס על 915PL ולא 915P, כלומר הרבה יותר גרוע.

אבל עזוב, זה בזבוז כסף. קנה פלטפורמה חדשה.

פורסם

אני לא רואה למה לך להשקיע בלוח כזה, אם אתה רוצה כרטיס ממש חזק אז יהיה צוואר בקבוק ואם אתה רוצה כרטיס נורמאלי אתה יכול לקנות אותו ב AGP...

פורסם
  • מחבר

זה העניין. כרגע יש לי שתי כרטיסי 256MB ועוד כרטיס אחד של 512MB אבל יש לי שתי סלוטים במחשב אז יש לי רק 768MB RAM, הלך לי הכרטיס מסך AGP אז אני מחפש חדש, יש לי מעבד P4 2.8 ועשיתי לו עוברקלוק ל3.0 GHZ ,לוח אם של סוקט 478 שהוא בן משהו כמו 3 שנים וספק כוח 230W.

אני באמת רציתי ללכת על כרטיס מסך 6800GS AGP שהיה עולה לי בשביבות ה1400ש"ח, על PSU חדש שהיה עולה לי 250ש"ח ועל כרטיס זיכרון 512MB כדי להשלים לג'יגה. כל זה היה עולה לי קרוב מאוד לאלפיים שקל. עכשיו אני רואה שאני יכול להשיג PCI-E 7600GT ב-1,000 ש"ח והוא באמת קורע את ה6800GS. מכיוון שטכנית יש לי 1GB RAM שאני לא יכול להשתמש בכולו ומכיוון שה7600 זול כל כך יחסית ל6800GS AGP וגם הרבה יותר טוב ממנו לפי געתי עדיף לי לקנות לוח אם חדש, PSU חדש ו7600GT חדש. זה יעלה לי כמעט אותו דבר אם לא פחות ויתן לי הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא בטוח מה לעשות, תגידו לי למה לא שווה לי ללכת על זה?

פורסם

בהחלט יותר משתלם מאשר להישאר ב-AGP ולשלם יותר על פחות ביצועים

פורסם
  • מחבר

ולא יהיה לי בעיה להעביר את המעבד מלוח אם אחד לשני? קראתי איפשהו שצריך גם לקנות מעבד חדש... ???

פורסם

בעיקרון אין סיבה לא להעביר את המעבד

השאלה היחידה היא האם משתלם לך להעביר את המעבד

על איזה מעבד מדובר?

פורסם
  • מחבר

מעבד P4 2.8GHZ כמובן סוקט 478

פורסם

זה מעבד עם HT? (באס של 800 או 533?)

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח לגבי הבאס אבל הוא בלי HT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים