עבור לתוכן

ati האם היא יצרנית לוחות אם?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

למה אני שואל זאת,נתקלתי באתר של יבואן מסויים תחת הכותרת "לוחות אם" כתוב ATi Sapphire הלוח הזה

ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN

כן יצרנית או לא? אם לא אז מי יצרנית הלוח?

תודה

פורסם

ATi מייתר צ'יפסטים (ערכות שבבים).

יצרן הלוחות במקרה הזה הוא sapphire והוא מבוסס על צ'יפסט של ATi

פורסם

ATi מייתר צ'יפסטים (ערכות שבבים).

יצרן הלוחות במקרה הזה הוא sapphire והוא מבוסס על צ'יפסט של ATi

אגב סיפור קצר על sapphire ו ati

ati חיפשה לפני כמה שנים מפעל ליצור מעגלים מודפסים שייצר להם את כל ה pcb בתקני האיכות הדרושים

שעד אז יוצרו על ידי ati עצמה או על ידי יצרניות צד שלישי, חבר קרוב של מנכל ati היה מנכל

חברה די מוכרת בתור לוחות שפכטל שנקראה pc partner , הסכם בלעדי של 2 החברות שינה את שמה

של pc partner ל sapphire ומאז ועד היום היא מייצרת כמעט את כל המעגלים לכרטיסי המסך של ati

ולוחות תחת המותג החדש ישן - sapphire.

פורסם

sapphire=pc partnet?!

מעכשיו, רק פאליט ;D ;D

או שזו בעצם הוכחה שגם חברות זולות יכולות להיות איכותיות ;)

פורסם

או להשתנות כשמציבים להם תנאים ובדיקות איכות

פורסם

אני מתאר לעצמי כמה הלך לזבל בהתחלה :|

פורסם

ATI ניסתה לחקות את ההצלחה של NVIDIA שגם התחילה לייצר ערכות שבבים ל-AMD ולאחר מכן גם לאינטל

פורסם

קופרה, אתה בטוח? כי PC-Partner לא שינתה את שמה לספפיר אף פעם, חיה ונושמת תחת שמה המקורי, אולי Sapphire היא רק חטיבה נפרדת שלה?

פורסם

קופרה, אתה בטוח? כי PC-Partner לא שינתה את שמה לספפיר אף פעם, חיה ונושמת תחת שמה המקורי, אולי Sapphire היא רק חטיבה נפרדת שלה?

יכול להיות ש sapphire היא חטיבה נפרדת של pc partner או אפילו יצרן קש שמייצר ל ati, היצור עצמו של מירב המעגלים

מיוצר על ידי pcp.

:beerchug:

פורסם

sapphire=pc partnet?!

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

איזה ידיעה מפחידה הבאת לנו קופרה. :lol:

פורסם

מה מפחיד בזה?

שורה תחתונה עם מספיק כסף ותנאים שכתובים בחוזה פלוס פיקוח טוב. הכל יכול להיות איכותי.

פורסם

אחרי חיפוש לאחר שקופרה העלה את "Sapphir PCPartner thingie", אני מבין שPC-Partner מייצרת PCBים להרבה חברות ביניהן Sapphire, GeCube, Connect3D ואפילו חלק מרדאונים BBA יוצרו על ידיה.

פורסם

אז למה היא בעצמה מייצרת את הלוחות אם (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הכי גרועים בשוק?? :s07:

פורסם

א. יש העדר ביקורות על לוחות של PCP, איך הגעת למסקנה שהם גרועים גם היום?

אני מסכים שבעבר הם היו בין הגרועים, אבל בלי ביקורות על לוחות-אם חדשים שלה אתה לא יכול לשפוט.

ב. לוחות-אם שלה יכולים להיות גרועים, מהסיבה שהPCB מפותח על ידם.

מי שמזמין ממנה ייצור לוחות מודפסים PCP לא עוסקת בפיתוח, היא מקבלת תכנון PCB מוכן ורק מייצרת אותו.

פורסם

א. יש העדר ביקורות על לוחות של PCP, איך הגעת למסקנה שהם גרועים גם היום?

אני מסכים שבעבר הם היו בין הגרועים, אבל בלי ביקורות על לוחות-אם חדשים שלה אתה לא יכול לשפוט.

פנטיום 3 מניסיון אישי.

פנטיום 4 מניסיון של חבר.

זוועה מטורפת מכל הבחינות! ביצועים, ביוס ומבנה הלוח, בקיצור הכל חסרונות.

ב. לוחות-אם שלה יכולים להיות גרועים, מהסיבה שהPCB מפותח על ידם.

מי שמזמין ממנה ייצור לוחות מודפסים PCP לא עוסקת בפיתוח, היא מקבלת תכנון PCB מוכן ורק מייצרת אותו.

כנראה שבייצור PCBים נטו היא מוצלחת, אבל שם זה נגמר. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים