פורסם 2006 ביוני 2919 שנים פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותויש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTORכימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסיםואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנסואני תמיד עושה לא...וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!!אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו..ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה...זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר כן בדיוק זהולפעמים יש adversting ופעם אחת או פעמיים היה לי קוקי אחד של MEDIUM ברמה של מזיקיםומאתרים שלא נכנסתי אלהם בכללוהתוכנות לא מוצאים לי וירוסים בתוך המחשב או טוריינים או HIJACKERIM
פורסם 2006 ביולי 119 שנים tracking הם אינם כאלה מזיקים, ותמיד יגיעו למחשב בסופו של דבר. נסה להחליף אנטי ווירוס, אתה משתמש בפיירוול?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר AGP ו SPY WARE SOCTORפאק בספיי דוקטור הזה כבד!! תופס 20-30 אלף K מהזיכרוןאין לי ממש כוח ל KERSPERSKY...זה הפתרון היחידי?
פורסם 2006 ביולי 719 שנים השילוב של nod32 , פיירוול של sp2 ו ad-ware personal se הוא מצויין, וכולם לא מורגשים בעבודה שוטפת.
פורסם 2006 ביולי 719 שנים נוד הוא אחד האנטיווירוסים הגרועים שנתקלתי בהם. צודק, אני פשוט לא יכול לחשוב על ממשק כל כך גרוע ולא ידידותי למשתמש
פורסם 2006 ביולי 719 שנים לדעתי זה בכלל לא נכון, הוא מככב במקום הראשון בד"כ ברוב ההשוואות ואני לא חושב שזה סתם.אף ווירוס לא נכנס לי למחשב מאז שהוא אצלי והוא חוסם גם אדוורים, הוא מאוד מאוד קל ולא מפריע למחשב בכלל, אמנם אין לו ממשק מדהים אבל רק ילד בן 13 שלא מבין הרבה מהחיים שלו יסתבך איתו. כל אחד עם מה שהוא אוהב, שיבחר.. אגב אין לי שום טענה נגד קספרסקי...
פורסם 2006 ביולי 719 שנים לדעתי זה בכלל לא נכון, הוא מככב במקום הראשון בד"כ ברוב ההשוואות ואני לא חושב שזה סתם. אף ווירוס לא נכנס לי למחשב מאז שהוא אצלי והוא חוסם גם אדוורים, הוא מאוד מאוד קל ולא מפריע למחשב בכלל, אמנם אין לו ממשק מדהים אבל רק ילד בן 13 שלא מבין הרבה מהחיים שלו יסתבך איתו. כל אחד עם מה שהוא אוהב, שיבחר.. אגב אין לי שום טענה נגד קספרסקי... למה שילד בן 13 יסתבך איתו? היה לי NOD32 וזה אנטי וירוס מצוין
פורסם 2006 ביולי 719 שנים בכל הפורמים שהייתי בהם כתבו על NOD32 בתור האנטי וירוס הטוב ביותר (טוב ביותר=מגן עליך מפני וירוסים, לא מנצח בתחרות מלכת היופי של תימן)אני לא התקנתי אותו כי אני כבר עם קספרסקי אולי בפירמוט הבא.בכל מקרה לשאלה המקורית תנסה להשתמש בEWIDO ANTI SPYWARE ותסמן את אפשרות הREMOVE TRACKING COOKIESWWW.EWIDO.COM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.