פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר מה עם הפסיק?%admin ALL=(ALL) , !/home/kon/cablecon.pyככה זה אומר SYNTX ERROR...
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר אתה יכול לרשום לי את השורה הזאת?כי כל קומבינציה של רווחים נותנת לי ERROR..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר קח את כל הזמן שבעולם אחי...שמע, אחי, נראה לי אנחנו בכיוון, כי לאחר השינוי האחרון, הוא נותן לי להשתמש ב-SUDO בכל מקום, פרט לסקריפט החיבור!!הוא אומר:Sorry, user kon is not allowed to execute './cablecon.py' as root on kon-desktop.ורשום שם עדיין 3 פעמים ALL...
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר # /etc/sudoers## This file MUST be edited with the 'visudo' command as root.## See the man page for details on how to write a sudoers file.# Host alias specification# User alias specification# Cmnd alias specification# Defaults%adm ALL = NOPASSWD: /home/kon/cablecon.pyDefaults !lecture,tty_tickets,!fqdn# User privilege specificationroot ALL=(ALL) ALL# Members of the admin group may gain root privileges%admin ALL=(ALL) ALL, !/home/kon/cablecon.py
פורסם 2006 ביולי 619 שנים שים # לפני %adm ALL = NOPASSWD: /home/kon/cablecon.pyאת זה%admin ALL=(ALL) ALL, !/home/kon/cablecon.pyתחליף בזה%admin ALL=(ALL) ALL, NOPASSWD: /home/kon/cablecon.py
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר בונא אחי..אתה לא תאמין אבל...זה באמת עובד!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: זה עושה בדיוק מה שצריך!! יש לי אינטרנט אוטומטי!!!!!!! גבר, אתה פשוט ענק!!!!!!!!!! :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: אין לי מילים..תודה סופר ענקית!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.