פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר אתה בעצמך לא מזמן לימדת אותי איך לכתוב CHOWN נכון.. וזה מה שאתה כותב? sudo chown fileלא הגדרת פה לא משתמש, ולא קבוצה...
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר לא..הוא אומר כמו בעבר:Error: error, couldn't find pptp clientשהוא נמצא בתיקיית BIN, שאין לו גישה אליה..אולי לעשות את אותם פעולות גם על הקובץ של PPTP-LINUX?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר טוב, שגיאה חדשה..IOError: [Errno 13] Permission denied: '/etc/resolv.conf'פה כבר אין מה לעשות..זה לא הקבצים שלי..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים תשנה את הפקודה שאמורה להריץ את החייגן בלי סיסמא במקום %admin (או kon) תשים שם %adm
פורסם 2006 ביולי 519 שנים טוב, תאלץ לחכות לרעיון אחר או לחילופין, אפשרי שזה יצציג לך מסך כמו בסניפטק שיבקש סיסמא, אם אתה רוצה
פורסם 2006 ביולי 519 שנים נסה ככהתוסיף את השורה הזאת בהתחלה Cmnd_Alias cab=scriptlocאת%admin ALL=(ALL) ALLתחליף ב%admin ALL=(ALL) ALL, !cabscriptloc = איפה שהסקריפט נמצא (החייגן) ואז תשאיר את השורה עם ה nopass ונסה שוב sudo ./script
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר Cmnd_Alias cab=/home/kon/cablecon.pyזה אומר SYNTAX ERROR... ושלא כדאי לי לשמור ככה
פורסם 2006 ביולי 519 שנים נסה את זהאת%admin ALL=(ALL) ALLתחליף ב%admin ALL=(ALL) ALL, !scriptlocscriptloc = איפה שהסקריפט נמצא (החייגן) ואז תשאיר את השורה עם ה nopass ונסה שוב sudo ./script
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר ככה זה נראה אצלי, וזה לא עובד..כרגיל..מבקש סיסמא..:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.