פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר לא, אני פשוט אמרתי ש-SUDO לא ממש עובד כל עוד השורה של ה-%ADMIN מבוטלת.הוא מבקש סיסמא, אבל לא מעניק גישת ROOT.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים להבין את מה שרושמים שווה 3K לא, עכשיו מורידים את ה # מאיפה ששמת מקודם ומחכים שאני אחשוב על פיתרון כמו שאמרתי, אנחנו איפשרנו להריץ אך ורק את החייגן עם SUDO לכן, תוריד את # בשביל שתוכל להשתמש ב SUDO (אבל שוב תצרך סיסמא לחייגן)
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר טוב..זה התחבר לי לבד בסדר, אני לא כזה צריך את SUDO לדברים יומיומיים, ולהתקנות חד פעמיות, אוכל לעשות SU. סבבה, תודה גבר!! עריכה: אני לא יכול להפעיל ככה לא את ADD\REMOVE ולא את SYNAPTIC.. את זה אני כבר לא אוהב..
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר נו אני לא יכול להפטר מהתוכנות האלה.. אני חייב אותם.אין פתרון יותר טוב לזה?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אתה יכול להתחיל לשתמש בAPT ולהפסיק להיות כ"כ בדברים גראפיםאו שאתה יכול לעשות SU ואז שם לכתוב סניפטק וזה יריץ לך אותו
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר אבל יש עוד מלא תוכנות שדורשות גישת ADMIN מתפריט SYSTEM, אני לא יכול לעבור להשתמש ב-SU עם כולם.. אני כבר מעדיף שיהיה לי אינטרנט ידני, מאשר מערכת שלמה ידנית.אולי אתה מכיר איזה פתרון אחר לדבר?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר טוב, תודה רבה על המאמץ, שאתה לא נוטש אותי בעת צרה. אחלה גבר, תמשיך ככה :yelclap:
פורסם 2006 ביולי 519 שנים ;Dהממ, נסה ככהsudo chown filesudo chmod 777 filefile = החייגןאחרי זה ./file במצב רגיל, בלי SUDO, תגיד לי אם זה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.