פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר אחי..שוב לא הבנתי מה אתה רוצה..תראה מה עשיתי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר אני לא יכול לרשום את המשפט הזה כמו שהוא. הוא אומר שאין דבר כזה PSSWD..
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר טוב, הפעם זה עבד, וכנראה זה מחבר אותי כ-ROOT.אתה פתחת לי את ה-ROOT ACCOUNT? זה לא לא מאובטח ככה?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים לא נורא, עכשיו תחכה כמה דקות ותנסה לעשות su ואז VISUDO תרד לשורה של $%admin (ALL) .. ותשים # לפניעכשיו תשאיר את הטרמינל של הרוט פתוח ותפתח טרמינל חדש, תעשה sudo cab.... ותבדוק אם עובד בלי סיסמא
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר אה??אבל זה עובד..אז שלא תהיה השורה האחרונה..זה לא מפריע לי..מה היא עושה בכלל?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים נותנת לך להשתמש ב SUDO?בעיקרון, זה מה שחשבתי מהתחלה, יש התנגשות בין 2 השורות, אחת אומרת שתיהיה לך גישה חופשית להריץ את החיגן בלי סיסמא והשניה אומרת שאתה יכול להריץ הכל אבל אתה חייב סיסמא לכן, צריך לחשוב על דרך לחבר או פשוט לגרום ל 2 הפקודות לא להתנגש
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר ושוב השאלה ששאלתי כבר לא פעם אחת: אולי הסדר כן משנה? אולי צריך להעביר את השורה שלי אחרי השורה של האדמין?אבל SUDO עובד גם ככה..
פורסם 2006 ביולי 419 שנים הסדר לא משנה, כמו שראית, השורה של החיגן לא עבדה והיא הייתה לפני השורה הבעיתיתבאמת? אתה בטוח שSUDO עובד?
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר טוב..בעצם זה שואל סיסמא, אבל כשאני מביא לו אותה הוא בכל מקרה אומר שאין גישה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.