עבור לתוכן

האם ללכת על ה Fortissimo III בעיניים עצומות?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לרכוש את הכרטיס הנ"ל והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא.

כמו כן, רציתי לדעת אם יש מיוחד שעלי לדעת לפי שאני קונה את הכרטיס.

כיום אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaster 16 המיושן ;D ורציתי לדעת אם אני ארגיש את השינוי באיכות הסאונד בהנחה שאני מחבר את הכרטיס למערכת המיני סטריאו שלי.

תודה ושבוע טוב :saint:

פורסם

הכרטיס הזה מעולה וזול אתה יכול ללכת עליו עם עיניים עצומות ולב שקט, וחוץ מזה כל דבר נשמע טוב לעומת ה SB16 שלך!

פורסם

רק אל תשכח לפקוח את העיניים כשאתה הולך לחנות, שלא תכנס בדלת או במקרה הגרוע תשבור אותה...

פורסם

:-\

u killed the funneh, u bastard :P

לנושא,

לך על ה Fortissimo III בעיניים עצומות ובלב שקט. :)

פורסם

הכרטיס הזה מעולה וזול אתה יכול ללכת עליו עם עיניים עצומות ולב שקט, וחוץ מזה כל דבר נשמע טוב לעומת ה SB16 שלך!

הפורטיסימו ישמע יותר טוב לעומת ה SB16 אבל הSB16 הוא מעולה יחסית לכרטיסים החדשים של קרייטיב

פורסם

הפורטיסימו ישמע יותר טוב לעומת ה SB16 אבל הSB16 הוא מעולה יחסית לכרטיסים החדשים של קרייטיב

LOL !!!

וכן לך על הכרטיס הזה :D

פורסם

LOL !!!

וכן לך על הכרטיס הזה :D

???
פורסם

כדי (מאוד) שתפגוש אותו קודם, ותקשיב לו. לכמה אנשים הוא נשמע מוזר משהו (במיוחד שהוא מחובר לרסיבר רמקולים שלי) לכמה אנשים הוא נשמע מדהים. שווה לנסות קודם, שלא תצטער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים