פורסם 2006 ביולי 519 שנים לדעתי זה אחלה מסך, גם במסחקים וגם בסרטים לא מצאתי עדיין יישום שעושה לי בעיות הנה תמונה שלו
פורסם 2006 ביולי 619 שנים רק רגעאיך אני יודע שהמסך לא יגיע לי עם פיקסלים שרופים?אתה לא יכול לדעת אתה יכול ליפול על מסך שהוא עם פיקסלים שרופים או על אחד שהוא בלי הכל עניין של מזלמה שכן בשבוע או שבועים הראשונים אתה יכול לחליף את המסך על פיקסל שרוף 1 שיהיה על המסךאחר כך צריך כבר 3 בישביל להחליףפשוט הייתי ממליץ עוד לפתוח בחנות מחשבים לבדוק עם יש שרופים או לא ...במיקרה וזה הזמנה לבית מאתר כלשהו לבדוק כבר בבית ולהתקשר לחברה להודיע להם על זה ולברר מה לעשות
פורסם 2006 ביולי 619 שנים יש 14 ימים לפי חוק להחליף/להחזיר סחורהאני הייתי ממליץ לבדוק בחנותאבל כשאני אלך לקנות לי אחדהחנות תיתן לי להפעיל תוכנה משלי לבדיקה של פיקיסלים-בגירה הביא פה את DEAD PIXEL באדיי -החנות תיתין לי להפעיל אותה?
פורסם 2006 ביולי 619 שנים עם החנות היא חנות רצינית ועובדת טוב עם לקוחות אז יתנו לך להפעילסה"כ אתה יכול לקבוע איתם עוד לפני ההזמנה לישאול עם יתנו לך או לא עם לא וזה לא מפריע לך אז תיקנה (בעיקרון אתה יכול לעשות את זה בבית ואז לחזור במיקרה ויש מתים אבל זה עוד זמן זה שוב ללכת לחנות)עם לא וזה כן מפריע לך תמצא חנות שכן תתן לך לעשות את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.