פורסם 2006 ביוני 2919 שנים חח אני יודע שאני בן 16.5 והתעודה שלי לא הכול בה 100 אבל אני לא מוגבלהתכוונתי להטות את המסך קדימה ואחורה,הוא מאפשר הטטייה של עד 30 מעולת נראה לי
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אל תידאג המסך ניראה ממש טוב אני לא דואג.רציתי תמונות של משתמשים ולא תמונות מהאינטרנט.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אני לא דואג.רציתי תמונות של משתמשים ולא תמונות מהאינטרנט.כן, גם אני. אבל לא כולם יכולים..swg
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אני מתלבט ורציתי לדעת מה יותר שווה לי לקנות לגיימינגאת המסך הנ"ל של פותח הדיון או את viewsonic vx922
פורסם 2006 ביולי 119 שנים ה LG אומנם חדיש יותר מה VS , אבל עדיין אין תוצאות מבחנים באתרים אמינים ובכלל.לפני נתונים יבשים ה LG עדיף, רבים מהפורם קנו אותו ואומרים שהוא ממש טוב...לדעתי שווה לחכות לתוצאות מחנים ואז להשוות.כמובן אפשר גם ללכת לחנות ולהחליט עם העיניים.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים כל מה שרציתם לדעת כתבת...לא ענית על השאלה "כמה עלה לך המסך"? אם זה לא סוד מדינה אשמח לדעת.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים כל מה שרציתם לדעת כתבת...לא ענית על השאלה "כמה עלה לך המסך"? אם זה לא סוד מדינה אשמח לדעת.2200 ש"ח בפנדה.
פורסם 2006 ביולי 319 שנים קראתי ביקורת בזאפ שהאיכות שלו בסרטים היא חרא זה נכון? לא זה לא נכון! קניתי היום את המסך תמורת 2200 ש"ח בלי פיקסל שרוף אחד וזה מסך בן .... פשוט מדהים, אני טס בפלייט סימולאטור FS9 ומיד יצאתי לטיסה וזה פשוט "טס" עם המסך הזה. סיימתי לראות כרגע את הסרט "מהיר ועצבני טוקיו דריפט" ורואים איתו מצויין! אין לי מושג מה תיהיה הביקורת עליו באתרים המקצועיים אבל אותי זה כבר לא יעניין, הציון שלי הוא 10!
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר קראתי ביקורת בזאפ שהאיכות שלו בסרטים היא חראזה נכון?האיכות שלו בסרטים ומשחקים מאוד טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.