פורסם 2006 ביוני 2819 שנים סטילפד 4D או פאנק סרפייס 1030 ?מהניסיון שלי הפאנק טוב יותר מה QCK של סטילפד, בגלל זה אני מתלבט...
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים steelpad 4d אני בעל גאה שלו !!!! יש לי אותו כבר שנתיים ומשהו יחד עם סקייטים ל mx510 של s&s וואלה בן זונה חלק רצח מגיב לכול דבררר
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים כמה הוא עולה?? הוא רוטט? אני ההייתי הולך על הsteelpad.... הוא עולה בסביבות ה140+- שקל.. ועוד לא פגשתי פד לעכבר שרוטט.....
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר שמעו אפשר להגיד עם על ה QCK שהוא אחלה פד ושגם אחרי שנה הוא טוב, אבל כשעוברים פתאום לפאנק ההבדל הוא עצום.אז השאלה שלי היא לא אם ה 4D טוב, כי אני בטוח במאה אחוז שכן, אלא איך הוא מול הפאנק.נ.ב לבעלי ה 4D, אחרי כמה זמן התחלתם להרגיש הורדה (אפילו קטנה) בביצועים?לי יש את הגמא פד של טרמלטק שהמשטח העליון שלו אמור להיות איכותי, בחודש הראשון הוא היה מדהים, כמו מגרש החלקה,אחרי 3-4 חודשים זה כבר ניהיה סיוט להשתמש בו, מרגישים שיש עליו מן שכבת לכלוך שפשוט שום דבר לא מסוגל לנקות אותה, והעכבר פתאום מחליק מהר יותר בחלק מסויים ואיטי יותר בחלק אחר, בקיצור סיוט...איך זה ב 4D ? אני בטוח שעם הזמן הביצועים יורדים, השאלה עד כמה הירידה מורגשת...תודה רבה (:
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים לי יש אותו כמעט שנה והוא סבבה לגמרי חוץ מהלכלוך הלבן שמצבטר עליו אבל זה לא משפיע על ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.