עבור לתוכן

צריך מכשיר שמחברים לקתודה וכדו', ואפשר על ידיו להדליק או לכבות את הקתודה?

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לקנות מכשירי תאורה מסוימים למארז שאין להם מפסקים של הפעלה או כיבוי והם כל הזמן דולקים וזה קצת מעצבן.

לכן אני שואל אם מישהוא מכיר מכשיר זול ( לא בקר תאורה ) שאיכשהו מחברים אותו לקתודה למשל, ואותו שמים במקום של כרטיס PCI או משהוא כזה, ואזאפשר על ידיו להדליק ולכבות את הקתודה או מהשזה לא יהיה בלי צורך בניתוק הקתודה עצמה או פתיחת המארז????

אני חוזר, אני לא רוצה בקר תאורהשעולה אפילו 100ש"ח, מכיון שאני גם ככה מתכון לקנות תאורה למארז ( sunbeam chamelon ) אבל אני רוצה קצת לשחק עוד עם התאורה של המארז ולהכניסמשהוא קטן כמו ה- laser beam led של sunbeam, שהם קטנים כאלהואני רוצה להדגיש איתם מקום מסוים וקטן, ודברכז העול בנועה 15-20 שקל, ולכן אני לא מתכוון לקנות עוד בקר תאורה רק בשביל זה, ואני מוכן להסתפק במכשיר קטן פשוט וזול.

אז אם משהא יכול לעזור לי ומכיר משהוא שאני צריך אז אני אודה לו אם הוא יגיד.

תודה, יובל :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול להכין לבד ממפסק של 2 רגליים קטן

פורסם
  • מחבר

אין משהוא מוכן???

ובקשר ל"עשה בעצמך", פרט... כמה זה יעלה לי לעשות את זה? כלומר לקנות את כל החלקים הדרושים? ומהם הכלים הדרושים להכנה??? ותסביר לי בבקשה בפירוט איך מכינים :jump:

פורסם

גם אם תקנה מוכן תצטרך לחבר אותו לקתחודה וזה םפחות או יותר אותו דבר, קנה מפסק 2 רגליים ב2 שקל קצת חוטים חבר רגל אחת לקצה אחד של הקדות והשני לשני וזהו, בהצלעחה

פורסם
  • מחבר

איפה קונים את הרכיבים האלה???

ותגיד, למה צריך חוטים??? לא מחברים את הרכיבים האלה לחוטים של הקתודה??? בבקשה תסביר לי בפירוט :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים