פורסם 2006 ביוני 2719 שנים היילפני חצי שנה קניתי את הכרטיס שלי והוספתי לו קירורים של ZALMAN האם הוספת הקירור מבטלת את האחריות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים גם אם תשים עליו גז ברגע שקורה משהו אתה מחזיר את הקירור המקורי והופה יש לך אחריות.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר תודה על התגובהמה קורה אם החנות רואה את הקירור?היא יכולה לבטל את האחריות?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים תלוי איזה חנות יש כאלה שלא יסכימו היה לי בעיה עם מעבד שלי שהם ראו שהוא היה משומן והם עשו בירורים וגילו שהיה עליו גז מכיוון שהיה עליו גריז טרמי ועד היום הוא מונח בבית שלי בלי לעשות איתו כלום(חבל עליו).
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים תלוי איזה חנות יש כאלה שלא יסכימו היה לי בעיה עם מעבד שלי שהם ראו שהוא היה משומן והם עשו בירורים וגילו שהיה עליו גז מכיוון שהיה עליו גריז טרמי ועד היום הוא מונח בבית שלי בלי לעשות איתו כלום(חבל עליו).איי אלי אלי למה אתה עושה טעיות אההה ?..אתה יודע שלא חסר חומרים נוזליים שמסירים שומנים אפילו ספריים ?אם אתה רוצה אני יכול להמילץ לך על אחד מהם שאנחנו עובדים איתו בחנות אופניים ספרי לינוקי מעצורים של "נוטרץ" עם אני לא טועה והספרי הזה מסיר שומן כמו גדול !
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים כמובן שאם אתה מחזיר הכל חזרה ושלא יראו שפירקת את הכרטיס אז לא יהיו בעיות עם האחריות. אבל אני לא מבין דבר אחד... אתה מחליף קירור על מנת לעשות OC נכון? OC מוריד אחריות. איזה צילומים מרהיבים! דגש על האיכות
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אפשר גם להוריד את הOC ולהחזיר הכל למקור כאילו לא קרה כלום : ואז כמובן האחריות לא יורדת (שוב זה סיכון!). ושאני אומר OC אני לא מתכוון להרדמוד ודומיו. ודבר אחרון, פותח הדיון שנה לכותרת רלוונטית אם אתה רוצה שהדיון יישאר פתוח.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר אז מה אתה אומר ניר,הם לא יכולים להגיד לי כלום על הקירור? ואגב,לאחר שמסירים את הכרטיס מהslot כול הC@ שעשיתי חוזר לdefult ככה שזו לא הבעיה הכי רצינית... הדבר היחידי שעשיתי הוא שפתחתי את החיישן טמ"פ... 3DG תודה על המחמאות
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אז מה אתה אומר ניר,הם לא יכולים להגיד לי כלום על הקירור? בעיקרון, אם אתה מחזיר הכל למצב מקור והם לא עולים על זה ששיחקת בכרטיס- לא, הם לא יכולים להגיד לך כלום. כנ"ל לגבי OC. 3DG תודה על המחמאות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חושב שהוא אמר את זה בציניות ;D :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.