פורסם 2001 בנובמבר 2423 שנים אז לצערי (בינתיים) התקנתי XP אורגינל בכסף מלא.למה לצערי?כי המון תוכנות חשובות לא עובדות.אז מה עשיתי?קניתי הרד דיסק חדש ועליו התקנתי את ה-XP ובהרד דיסק הישן יש לי את התוכנות החשובות עם ה-WIN98והשאלהההההההאיך אני גורם למחשב לבחור מערכת הפעלה כשהבוט עולה?נתוניםה-XP גירסת שידרוג.ההרד דיסק הישן עם ה-98 מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדדיסק עם ה-XP לא מחובר.וההרד דיסק עם ה-XP מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדיסק עם ה-98 לא מחובר.
פורסם 2001 בנובמבר 2423 שנים כבר הייתה שאלה בסגנון פה ואני אענה עליה כמו שעניתי אז:יש מאמר בעברית על התקנת שתי מערכות הפעלה פה: http://www.pcphobia.co.il/cgi-bin/go.cgi?articles/How%20to%20install%20multiple%20OSs.htmעריכה: אני מקווה שתיקנתי את הלינק...
פורסם 2001 בנובמבר 2423 שנים עם כל הכבודהמאמר לא נמצא שםאז....אולי?אוי באמת...אז תעתיק פשוט את הכתובת ידנית, זה כל כך קשה?
פורסם 2001 בנובמבר 2423 שנים היית צריך להתקין את האקס פי דרך וינדוס 98... : שמע, זה סיכום מהיר של מה שרשום שם...
פורסם 2001 בנובמבר 2423 שנים מחבר אני מקווה מאוד שאני אצליחכי הכל כבר מותקןאולי אני אהיה חייב להסיר את הXP ולהתחיל מחדש
פורסם 2001 בנובמבר 2523 שנים מחבר למי שמעוניין ללמוד מהודעות שכאלהאז....הצלחתי וזה עובד אבל צריך מאוד לשים לב בזמן התקנת הXPולהכנס לתפריט "מתקדם" ששם ניתנת האופציה לאתחול כפול
פורסם 2001 בנובמבר 2523 שנים תגיד גם בXP שידרוג אפשר לעשות דיואל בוט ?כי אפשר לבחור שם ב"התקנה חדשה" ולא ב"שידרוג". אם בוחרים באפשרות "התקנה חדשה" הוא גם נותן לי לבחור באיזה תיקיה אני אתקין את המערכת ?כי אני אישית התקנתי את 98 כשהוא ריק ושומם מכל תוכנה ואז שידרגתי לXP... אבל אם הייתי בוחר בהתקנה חדשה זה היה נותן לי לבחור באיזה תיקיה אני רוצה שXP יותקן, לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.