עבור לתוכן

איזה מערכת הפעלה הייתם בוחרים ?

איזה מערכת הפעלה הייתם בוחרים ? 1,153 הצבעות

1. 1. איזה מערכת הפעלה הייתם בוחרים ?

• אבונטו
    • פדורה
      0
    • KNOPIX
      0
    • Windows XP
    • Windows Vista

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
:hi:
פורסם

כלום.

אין על XP.

פורסם

כן, אבל XP זה סתם חרא ליד ME

פורסם

Palm OS רולזזזזזז!!!!11

פורסם

המערכת של הK750 שלי...

פורסם

כן, אבל XP זה סתם חרא ליד ME

:lol:

פורסם

Gentoo \ mac os \ freebsd

פורסם

אובנטו דאפר כסביבת עבודה

לשרת איזה OpenBSD

למערכת משחקים xp בלי אינטרנט :D

ככה אצלי זה!

האקס פי מנותק מהעולם ! וככה הכי טוב איתו אין צרות ככה חוץ מהתרסקיות של האקס פי וכול מיני שטיות

השרת פה בבית מנתב הכול מגבה, מחזיק אתרים והוא BSD והסביבות עבודה לתכנות וסתם אינטנרט איסי irc אימיל, הורדות סרטים זה האובנטו

פורסם

כרגע - SUSE 10.1

אולי עם עוד השתפשפות אני יעבור להפצות אחרות כמו אובונטו או דבאין

פורסם

איכסס סוזה כבדה ובלאגנסיטית בכלל התפריטים של kde מגושמים אני לא מבין מה אנשים אוהבים ב kde חוץ מהיופי שבו אבל הם מגושמים כאלה

פורסם

אובנטו דאפר כסביבת עבודה

לשרת איזה OpenBSD

למערכת משחקים xp בלי אינטרנט :D

ככה אצלי זה!

האקס פי מנותק מהעולם ! וככה הכי טוב איתו אין צרות ככה חוץ מהתרסקיות של האקס פי וכול מיני שטיות

השרת פה בבית מנתב הכול מגבה, מחזיק אתרים והוא BSD והסביבות עבודה לתכנות וסתם אינטנרט איסי irc אימיל, הורדות סרטים זה האובנטו

מערכת שגם אני הייתי עושה :)

הכי חכם לעשות ככה לדעתי :P

אגב, דאפר זה 6.06?

פורסם

כן

פורסם

איכסס סוזה כבדה ובלאגנסיטית בכלל התפריטים של kde מגושמים אני לא מבין מה אנשים אוהבים ב kde חוץ מהיופי שבו אבל הם מגושמים כאלה

kde vs. gnome

זה כבר רק טעם אישי, יש לי אובונטו על מחשב אחר עם gnome, והרבה יותר נוח לי בKDE

לגבי הכבדות של SUSE - יש לי מחשב די חזק (בעולם הלינוקס הוא נחשב מאוד חזק) ואין שום כבדות בSUSE, אני בטוח גם שלא תיהיה כבדות במחשב השני שלי (עם 512MB 2500+) הבעיה זה רק הBOOT המאוד איטי שלה! (משהו כמו ~45 שניות!! לעומת ~20 שניות בXP (לשעבר)) אבל כי אני עדין לא יודע איך לכוון את המערכת, בהמשך זה ישתפר מאוד

אם UBUNTU הייתה יכולה לזהות את החומרה אצלי כמו שצריך (בדיוק בהתחלה שלי בלינוקס) אז כנראה לא הייתי מתקין את SUSE, אבל רצה הגורל וUBUNTU פשוט נלחמה איתי לגבי כרטיס המסך, בקר הRAID, ועוד כמה דברים שפשוט כבר לא היה לי כוח בשבילה שבאותו הזמן SUSE הייתה (ועדיין) כמו חלום, הכול מזוהה הכול רץ חלק עם ממשקים גראפים בצורה כזו שאפשר להתשמש במחשב בלי לראות את הקונסול (למרות שאני יותר ויותר משתמש בו לבצע כמה דברים, מה גם שהייתי צריך ללמוד לבד איך לתקן דברים בממשק טקסט בגלל שטויות שלי על XGL אבל לא משנה כבר)

ואם בכול זאת אתה רוצה יותר יש לך את SUSE SLICK שאני אחרי תקופת המבחנים הולך לבדוק אותו

(מצטער שיצא קצת ארוך, פשוט רציתי להבהיר שSUSE עושה עבודה מעולה ואני מאוד ממליץ עליה בעיקר למשתמשים חדשים)

פורסם

בעולם הלינקוס המחשב שלך נחשב חזק?

בעולם הלינוקס פנטיום 3 + GF4 + 256 RAM מריץ לך גנום + XGL, זה לא וינדוס פה

פורסם

גנום + XGL זה הכי כבד שיש? (אני יודע שלינוקס רץ טוב מאוד על מחשבים חלשים.. )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים