פורסם 2006 ביוני 2719 שנים איזה לינוקס שווה להוריד יש מלא גריסאות אולי תציעו לי איזה גריסה הכי טוב ?!
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אמממ אין כזה דבר מה הכי טובאם אתה רוצה שאחרי שתתקין ולא תצטרך להעתסק הרבה עם המחשב שהכול יעבוד והכול יעבוד כמו שצריך עם יציבות ובקלות של שימוש אז לפי דעתי ועוד רבים ubuntu דאפר מעולהההה! אם אתה רוצה ללמוד תקשיים שבלינוקס עם הרבה התרסקיות ואשכרה לחרוש תמערכת עד שתהיה מאסטר לינוקס אני ממליץ על פדורה אני ההיתי על פדורה 3 וחרשתי אותה עד שנמאס לי ולמדתי מספיק על לינוקס ועברתי למערכת שעובדת כמו שצריך האובנטו.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים פדורה? התרסקויות? המממ.....לא. אולי אצלך אני מעדיף אותה על פני אובונטו כל יום. יש לי סלידה לא מוסברת ממערכות דביאן
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים apt and that damned sudo package. i dont want it, i dont need it. right now im looking for a new desktop distro. im a linux user for years, lately been on arch and gentoo alot, but i want something less troublesome so my parents could use it aswell.think i should try the new ubuntu?i was thinking of taking a fedora base and using my personally configured kernel settings, and remove stuff i dont need. sorry for this thread stealing, though
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים חוץ מ apt אובנטו בכלל לא מזכירה לי את דביאןאע? אפשר להגיד שיש להם מאגר חבילות משותף, תוכניות משותפות רק שאובנטו זה עם מלא אשפים גראפים שאין בדביאן (וטוב שכך.)
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אממ לא חייב אני חוץ מהאשף של הלגדיר עברית ו firestarter לא השמתמתי בכלום הכול ידני בכול מקרה מה רע בכך ?האשפים איכותים שלא כמו בווינדוס והם עושים מה שצריך מבלי לעשות צרות אחלה למתחילים שלא רוצים להתסבך או לאדם הפשוט שפשוט מאוד רוצה מערכת פשוטה שעבודת ונתנת ביצועים
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים בגלל זה אני לא אוהב אובונטו, לךא צריך להתאמץ סתם ללחוץ על 2 כפתורים, מעפן לגמרי גם זה לא ממש מעודכן, לדוגמא xchat בואובנטו (וגם בARCH) יש XCHAT 2.6.2 ועכשיו יצא 2.6.4 ב ARCH כל מה שאני צריך לעשות זה להוריד את הPKGBUILD מהשרתים של ARCH לשנות שם את הגרסא מ 2.6.2 ל 2.6.4 וזהו, מוכן בואובנטו, חבר שלי בכלל לא מצליח לקמפל, יש לו שם שגיאות
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מי חבר שלך בכלל?אגב באובונטו, הגרסה הרשמית היא 2.6.1 את 2.6.2 קימפלתי עצמאית לא מזמן..
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אם כבר הקרנל אבל הגרה הרישמית עכשיו היציבה היא דאפר 6.06 והקרנל שלך לא הכי חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.