עבור לתוכן

GTA: Vice City!!!

Featured Replies

פורסם

תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש :o כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D

פורסם

האמת, המשחק כבר מיצה את עצמו ולי אישית נמאס. :puke:

פורסם

התקופה של GTA עברה

פורסם

כן כמו ש GTA3 היה רק ל Ps ואחרי כמה זמן הוא יצא ל Pc

פורסם

האופנועים נשמעים נחמדים, זה אחד הדברים שהיו הכי חסרים לי במשחק... עיר שלמה ואין אפילו אופנוע אחד! מבאס!

פורסם

זה יצא למחשב, אבל זה יקח קצת זמן.

במשחק אמורה להיות גם מוזיקב משנות השמונים, כולל אפילו להקות כמו Judas Priest

פורסם

תתארו את GTA3 בשנות השמונים בעיר חוף כפולה בגודלה ועם מאות אנשים מוזרים ברחובות תתארו כמות כפולה של פוליגונים וטקסטורות ותתארו כמות כפולה של כלי רכב שכוללות מכוניות אספנות משנות החמישים ועוד כמה סוגים של אופנועים, כטנועים, מסוקים וכמה מכוניות גולף נחמדות שאתם יכולים לסוע בהם מתי שרק תרצו. עכשיו תתארו שכל זה במרחק של פחות מחודש :o כן GTA VICE CITY ישוחרר ב 29 לחודש ואני הזמנתי אותו כבר עכשיו, ואל תשכחו שזה יהיה בלעדי ל PS2 כך שלמי שאין שיוכל את הלב!!!! ;D

שכחת לציין כלי נשק חדשים!

:);)

המשחק הזה הולך להיות פשוט ענק! הרבה יותר טוב מקודמו שהיה מעולה..

פורסם

אנשים זה אחללללללללללההההההה משחק ואני אומר את זה בתור אחד שאין לו ps2.

וזה ברור שזה יצא למחשב אין סיכוי שלא תוך חודש וזה יצא למחשב אז דיי להתלהבות.

פורסם

לפי מה שהבנתי אז לא ! :-\

פורסם

לפי מה שהבנתי אז לא ! :-\

אמרו אותו דבר גם על GTA3 וכולנו יודעים מה נגמר איתו בסוף. (מה שהיה נחמד כי התערבתי עם חבר שלי שזה בסוף כן יהיה למחשב ונחשו מי ניצח :hat: )

פורסם

משחק מצויין !!

ניסיתם ת' אוטיליטיס...???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים