פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מיכוון שהשאלה הזאת נוצרת איכשהוא בשאלות זיכרון,האם אפשר להגיד מהם כללי האצבע בשילוב זכרונות SS/DS.האם זה תלוי בבקר הזיכרון(ב-939 במעבד) או שזה תלוי בגורם אחר.מה קורה אם מערבבים SS/DS?
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אין כלל אצבעזה תחום אפור ולא מוגדרמה יקרה שם? אולי יעבוד אולי לאאולי סתם לא יהיה יציבאולי יעבוד על מהירות אחרת
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר אבל שמתי לב שברוב רובם של התשובות אתם חוזרים על זה,ושואלים אם זה SS/DS.האם זאת בעיה של הבקר?של הלוח? של מה?כאילו מה זה חשוב אם הזכרונות הם SS/DS?מניסיון שלי עם ה-NF4/939 המחשב לא קיבל בשום מצב עירבוב(אתה זוכר את הת'רד הזה?)
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים כמו שליאור אמר זה די מוזר העניין הזה..יש כאלה שיעבוד להם בלי הרבה בלאגן..ויש כאלה שיעשו הכול ועדיין זה פשוט לא יעבוד...וזה נוגע לכול החלקים מהזיכרון ועד לבקר....
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר ניסיתי לחפש חומר על זה וגם בפורומים של אתרי לוחות האם הם כל הזמן חוזרים על זה.. כנראה שאין תקן לזה,וכולם ממליצים להמנע מזה כמו מאש..
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים כמובןבדיוק בגלל שזה האיזור האפוריש משפט שאומר "עדיף את החרא המוכר ולא את הלא מוכר"בתחום האפור לא יודעים מה קורה, הכל תלוי במצברוח של הלוח באותו יוםשל הזכרונות ושל עוד 1000 משתנים אחרים
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר טוב,סבבה על ההשכלה. אגב,זה משנה אם זה DC או לא?או שזה נכון לכל הקומבינציות של DIMM'S בלוח האם?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים כולםאבל ליאור מה זתומרת תלוי במצב רוחאם נגיד אני קונה 2 מחשבים זהים לחלוטין (מעבד לוח אפילו כרטיס מסך ומארז הכל 100% זהה)אני מערבב במחשב אחד את 2 הקונפיגורציות ונגיד זה לא עובדאז יכול להיות שבמחשב השני (שהוא זהה 100%) הם כן יעבדו?או שהתכוונת שזה משתנה מיצרן ליצרן ומדגם לדגם?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אפילו שזה אותו מפרט 100% זהה?? אז יענו אם זה לא עובד אצלך אתה יכול לנתק את הזכרונות ולחבר אותם שוב לראות אם זה עובד כאילו לעבוד על המחשב :lol: ואף פעם לא שלחו מייל לאחת החברות עם השאלה הזאת? פשוט אין לי כח לחפור עכשיו ב XS ב1 בלילה (אני לא גר בארץ)
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אני בטוח ששלחו לחברות מיילים על העניין..אבל גם להם אין איזה תשובה מספקת...
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים בטח הם מתחמקים מזה ומבלבלים לך שטויות על כל מיני דברים אחרים אה?דרך אגב שאלה לא קשורה לפה אבל קצרה מדי בשביל לפתוח תרד חדשאיך אני נותן שם ללינק שאני שם בהודעה במקום לשים לינק של 3 שורות?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים [*url=http://blablabla.co.wtf/hwzone/ownz/all]מה זה הדבר הזה?[/*url]תוריד את הכוכביות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.