עבור לתוכן

SYSTEM IDLE PROCESS על cpu 99 כל הזמן

Featured Replies

פורסם

אני מצליח להבין מה גורם לו לנצל 99 מהCPU שלי כאשר אין שום תוכנה פתוחה

סרקתי עם spyware doctor ואין כלום...

בגלל זה אני לא מצליח לעשות שיחות נורמליות בskype הכל נשמע קטוע.

ממה זה יכול להגרם?!

פורסם

תממש אחריות, המחשב שלך שבור.

(אבל לפני שתעשה את זה, חיפוש בפורום יהיה במקום).

mn_pic_search.jpg

פורסם
  • מחבר

חיפשתי והתוצאה היחידה שמצאתי הייתה ישנה ולא רלוונטית.

עכשיו אם אתה לא עוזר, שתוק.

חיפשתי עוד קצת והכל זה תשובות לא רלוונטיות שלא עוזרות בסופו של דבר.

היה גם איזה תשובה שזה בעצם המשאבים הפנויים (איזה קישקוש)

הskype החדש אומר לי בזמן השיחה הCPU של עובד יותר מידי ואני צריך לסגור תוכנות ברקע (שאין פשוט כלום מופעל)

אם יש פיתרון אני ישמח לשמוע במקום לשלוח אותי לחיפוש שזה אומנם פיתרון קל אבל לא עוזר במיוחד.

פורסם

282rv.jpg

פורסם

:lol: :lol: :lol: וזאת שאלה שנשאלת ע"י מישהו שנרשם לפני 4 שנים ועם 1K הודעות על המונה? :lol: :lol: :lol:

ownedhatonfire1lb.jpg

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה עילג רציני... את כל אלה קראתי... לא עוזר... זה לא הפיתרון.

המשאבים לא פנויים ולא שום דבר מהבולשיט שכתבו בת'ראדים האחרים עובדה שהskype מגלה כאילו המערכת עובדת יותר מידי

והוא מקרטע כמו עגלה פנוי או לא פנוי.

נכון אולי זה לא קשור ישירות לזה! אז במקום לשלוח לחיפוש כמו דביל תעזור קודם.

פורסם

איזה מחשב יש לך?

כי מה שאתה מתאר זה משאבים פנויים לגמרי במחשב.

אולי הבעיה היא בתוכנה שאתה מנסה להפעיל?

אם יש לך תוכנת שיתוף קבצים ברקע, זה יכול להיות הדבר שקוטע את השיחה. (כי זה חונק את ה-UPLOAD).

פורסם

זה שאתה צועק ומקלל לא עושה אותך יותר צודק.

אלו המשאבים הפנויים של מערכת ההפעלה, אם יותר מדי אנשים אומרים לך את זה, כנראה שזה נכון. כי זה נכון.

אם Skype אומר לך משהו אחר יש לך בעיה עם Skype או עם משהו קצת יותר עמוק מזה.

אבל לקלל לא יעזור לך, זה רק מראה כמה אטום אתה שלא מוכן להקשיב לעזרה של אחרים.

פורסם
  • מחבר

אני אטום? מישהו פה חוץ מהבחור לפניך ניסה לעזור?

לגבי השיתוף קבצים/וירוסים/spyware הכל נסרק ונוקה... הבעיה נשארת.

אוקיי אז המשאבים מלאים למה למרות זאת השיחות נשמעות נורא?

בעוד הצד השני שומע אותי מצויין והשיחות של הצד השני כולם עם אנשים אחרים בלי שום בעיות.

פורסם

זה תקין :xyxthumbs:

בכל מחשב בריא הוא על 99%

פורסם

ניסית להסיר את סקייפ דרך לוח הבקרה? להוריד לחלוטין את ההתקנה? לאתחל את המחשב לאחר ההסרה?

להוריד מהאתר שלהם את גירסה 2.5 החדשה? להתקין מחדש?

לנסות לבדוק את החיוג בסקייפ באמצעות הבדיקה שלהם מהתוכנה עצמה?

המיקרופון שלך תקין לחלוטין? גם היצירה שלו בכרטיס הקול? הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים? כל המודולים בחלונות שמטפלים בקלט של קול תקינים?

יש מיליון ואחת סיבות למה זה יכול לקרות, משאבים עם System Idle Process היא לא אחת מהן.

פורסם

יא עילג תפתח מילון במילה IDLE,תגיד לנו מה זה אומר. :bash:

בגלל שאתה עצלן עשיתי את זה בישבילך:

ב??ט?ל; ע?צ?ל, ע?צ?ל?ן, ב??ט?ל?נ?י; ע?ק?ר (כשנאמר על דיון); במצב סרק (כשנאמר על הילוך).
פורסם

טוב זה נכון שקצת קשה לקבל כי אנו רגילים שזה כמה אחוזים תפוס ולא כמה פנוי - אבל זה התהליך שמיקרוסופט יצרה

כדי להראות לנו כמה אחוז פנוי (אם הייתם טורחים לבדוק כמה זכרון הוא לוקח 16-30K הייתם מבינים שזה לא יכול להיות שהוא

תופס כ"כ הרבה)

את התשובה הזו קיבלתי ממיקרוסופט מי שעדיין חושב שלא - שיתווכח איתם

פורסם

אל תתקוף אף אחד שמנסה לעזור לך, וזה במיוחד לא פייר כשאתה עושה את זה כשהם צודקים. ה-System Idle Process תמיד "יתפוס" את כל זמן ה-CPU שפנוי, בדרך כלל זה נע בין 90-99%. כדי לראות את הניצול האמיתי של המעבד (בלי ה-SIP), עבור טאב אחד ימינה ל- Performance.

אם סקייפ מודיע לך שיש לך ניצול מעבד אקססיבי שגורם לא לעבוד שלא כמו שצריך בזמן שאתה רואה שה-SIP שלך תופס 99%, סקייפ פשוט טועה. אתה בטוח שקראת את ההודעה כמו שצריך? יכול להיות שהוא מתריע על רוחב פס מידע קטן מדי? יש להודעה הזאת כל מיני וריאציות וזה קורה לא מעט אם אתה משתמש בכרטיס קול חיצוני (USB) או שמחוברים לך כמה התקנים שמנצלים רוחב פס גבוה של USB (כמו מצלמת אינטרנט) על אותו ערוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים