פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים טוב אז לאחר שנשרף לי אחד המגברים ברכב (מגבר של סוני 4*300 וואט) שהיה קצת ישן ולא שווה תיקון (6 שנים) , שלקח איתו זוג רמקולים 9*6 שלי וסאב אחד של קנווד , חפשתי תחליפים ישראלים בגלל שלא צפוייה לי נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב - וראיתי בוואלה שופס חנות שמיבאת את המוצרים האלה , כאמור אני חשדן גדול ונסעתי לראות אותם בלוד . לאחר כמה בדיקות קניתי את המגבר של ה 4*200 וזוג רמקולים 9*6 עשו לי מחיר הלכתי לדרכי בידיעה שזה תחליף עד הנסיעה לחול . היום התקנתי ברכבי את הציוד (עדיין חסר לי סאב נוסף - אבל אני יוסיף אותו שבוע הבא כנראה) . כרגע יש ברכבי : 1 מגבר של פיוניר 600 וואט (150*4 ) שדוחף זוג 9*6 וזוג 4\1 .5 והמגבר החדש שדוחף את הסאב השני 8 אניצ' (OPEN AIR) של קנווד וזוג 9*6 גם של קנווד וזוג טוטרים מקדינה שהרדיו שלי דוחף . בקיצור רב אני מדליק את העסק ומצפה לרמת סאונד בינונית ומטה ! :bash: חוטף הלם של החיים איזה עוצמה ואיזה דיוק בצלילים . הייתי צריך הנחית את רמת המגבר החדש בגלל שהציוד שלי לא יכול מולו !!!!!! לאחר הסיפור הזה ישנה הערה אחת ושאלה . הערה : המגבר צריך קירור פעיל ,כלומר חיברתי אליו 2 מאוררים 40 מ"מ של P3 שהיו לי בכדי לקרר אותו. שאלה : האם משהו קנה פה מוצרים שלהם או היה לו ניסיון רע או טוב איתם , כי אני מתלבט עם לקנות גם את הסאב שלהם ? אנא תגובותיכם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.