עבור לתוכן

כרטיס המסך של ה-965

Featured Replies

פורסם

לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?

פורסם

DirectX 9c בלה בלה בלה

מה שמעניין זה הביצועים בפועל

פורסם

INTEL 360 :smile1:

פורסם

הולך להיות DX10, וביצועים מקבילים ל-GF2 אולי, בקושי.

פורסם

בסיס?

פורסם

הכרטיס המשולב הבא הוא GMA X3000. לפי השערות אמור להציג ביצועים גבוהים (עד כמה?) בהשואה לגרוטאה GMA950 הקיימת. הוא יהיה הראשון בשוק בעל תמיכה חומרתית בDX10.

אל תצפו ליותר מדי...

פורסם

אף אחד לא מצפה ליותר מדי מכרטיסים מובנים :lol:

זה ידוע שהם רק להצגת תמונה ומקסימום הרצת פאקמן 3D חחחחחחחח

פורסם

סוליטר הוא יוכל להריץ? גם זה משהו...

פורסם

ראיתי את זה באיזה ת'ראד ב-XS אם אני לא טועה. היתה שם תמונה, השוואה בין GMA 950 והכרטיס החדש.

GMA950 הוא באמת גרוטאה, עם הכרטיס החדש הזה הרבה מהעומס יירד מהמעבד ויעבור לכ.מסך בשביל לעבד דברים בסיסיים בדסקטופ.

פורסם

ראיתי את זה באיזה ת'ראד ב-XS אם אני לא טועה. היתה שם תמונה, השוואה בין GMA 950 והכרטיס החדש.

GMA950 הוא באמת גרוטאה, עם הכרטיס החדש הזה הרבה מהעומס יירד מהמעבד ויעבור לכ.מסך בשביל לעבד דברים בסיסיים בדסקטופ.

וואו, איזה כרטיס מסך חזק. הוא מסוגן לעבד דברים בסיסיים בדסקטופ במקום המעבד. פשש.. חזק

פורסם
  • מחבר

צחוק צחוק אבל הכל תלוי ביישומים...

אם אתה לא משתמש במחשב למשחקים ואתה מפעיל כמה תוכנות גרפיקה במקביל והכרטיס מסך מטפל לך בכל החישובים הגרפיים של הדסקטופ, הורדת לחץ מהמעבד המרכזי היא שיקול לא זניח בכלל, בהתחשב בכך שהמחיר של אותו כרטיס בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים הוא זניח בהחלט.

פורסם

כרטיס מסך איכותי לא משמש רק למשחקים

אבל בגדול ככל שהכרטיס מסך המובנה יותר חזק הוא מוריד יותר נטל מה CPU

אבל שוב .... בגדול

פורסם
  • מחבר

זה נכון לא רק לכרטיס מסך מובנה, נכון?

(כן, אני יודע שעברנו לעסוק בכרטיסי מסך אבל אני שואל כדי להקל על מהירות המעבד אז... תנו לו צ'אנס)

פורסם

אתם סתם מזלזלים..אני זוכר שהיתי משחק עם כרטיס מסך של אינטל מובנה בלוח זול של אינטל מלפני 4 שנים בהיטמן 2,דלטאפורס 3 ואפילו מאפיה(טוב הגדרות נמוכות)והכל עבד טוב..נכון שלא היו הרבה אפקטים אבל עדיין זה היה יותר טוב מכלום.

פורסם

איזה כרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים