פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לפי מה שקראתי, לא זכור לי היכן, אינטל מתכוונים להשיק ביחד עם הצ'יפסט החדש 965 גם כרטיס גראפי ONBOARD שאמור להשתמש בטכנולוגיה חדשה. מישהו יודע על זה משהו?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים הכרטיס המשולב הבא הוא GMA X3000. לפי השערות אמור להציג ביצועים גבוהים (עד כמה?) בהשואה לגרוטאה GMA950 הקיימת. הוא יהיה הראשון בשוק בעל תמיכה חומרתית בDX10.אל תצפו ליותר מדי...
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אף אחד לא מצפה ליותר מדי מכרטיסים מובנים זה ידוע שהם רק להצגת תמונה ומקסימום הרצת פאקמן 3D חחחחחחחח
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ראיתי את זה באיזה ת'ראד ב-XS אם אני לא טועה. היתה שם תמונה, השוואה בין GMA 950 והכרטיס החדש.GMA950 הוא באמת גרוטאה, עם הכרטיס החדש הזה הרבה מהעומס יירד מהמעבד ויעבור לכ.מסך בשביל לעבד דברים בסיסיים בדסקטופ.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ראיתי את זה באיזה ת'ראד ב-XS אם אני לא טועה. היתה שם תמונה, השוואה בין GMA 950 והכרטיס החדש.GMA950 הוא באמת גרוטאה, עם הכרטיס החדש הזה הרבה מהעומס יירד מהמעבד ויעבור לכ.מסך בשביל לעבד דברים בסיסיים בדסקטופ.וואו, איזה כרטיס מסך חזק. הוא מסוגן לעבד דברים בסיסיים בדסקטופ במקום המעבד. פשש.. חזק
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר צחוק צחוק אבל הכל תלוי ביישומים...אם אתה לא משתמש במחשב למשחקים ואתה מפעיל כמה תוכנות גרפיקה במקביל והכרטיס מסך מטפל לך בכל החישובים הגרפיים של הדסקטופ, הורדת לחץ מהמעבד המרכזי היא שיקול לא זניח בכלל, בהתחשב בכך שהמחיר של אותו כרטיס בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים הוא זניח בהחלט.
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים כרטיס מסך איכותי לא משמש רק למשחקיםאבל בגדול ככל שהכרטיס מסך המובנה יותר חזק הוא מוריד יותר נטל מה CPUאבל שוב .... בגדול
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר זה נכון לא רק לכרטיס מסך מובנה, נכון?(כן, אני יודע שעברנו לעסוק בכרטיסי מסך אבל אני שואל כדי להקל על מהירות המעבד אז... תנו לו צ'אנס)
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אתם סתם מזלזלים..אני זוכר שהיתי משחק עם כרטיס מסך של אינטל מובנה בלוח זול של אינטל מלפני 4 שנים בהיטמן 2,דלטאפורס 3 ואפילו מאפיה(טוב הגדרות נמוכות)והכל עבד טוב..נכון שלא היו הרבה אפקטים אבל עדיין זה היה יותר טוב מכלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.