עבור לתוכן

מרשת לחייגן

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום

והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן...

אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב

?

פורסם

אין סיבה שלא תוכל לארח אותו דרך הרשת, אתה בטח רק צריך לפתוח פורטים. וכדי להכין חייגן אתה יכול לדבר עם התמיכה של ספקית האינטרנט שלך.

פורסם
  • מחבר

הספקית אינטרנט מסרבת לעזור לי מאחר והנתב הוא מארה"ב ואבא שלי חיבר אותו בלי קשר אליהם בכלל

הפתיחת פורטים לא עוזרת לי..

יש לי הרבה ניסיון עם זה וכל מיני משחקים שלא עבדו לי עם זה.. רק שעשיתי חייגן הם עבדו

ואני לא זוכר איך עשיתי.. אני זוכר שזה היה פשוט וקצר אז אם מישהו יודע אני אשמח לקצת עזרה

תיקון

יש לי של LINKSYS

פורסם

לא אמרתי לך לדבר עם ספקית האינטרנט לגבי הנתב, אמרתי לך לדבר איתם לגבי החייגן. ואין דבר שלא יכול לעבוד דרך רשת ושיכול לעבוד דרך חייגן. זה הכל עניין של הגדרות. אולי זה לא עניין של פורטים, אבל הכל אמור לעבוד כמו שצריך. מה הודעת השגיאה שאתה מקבל כשאתה מנסה לשחק דרך הרשת?

פורסם
  • מחבר

נתחיל בזה שהמשחק מציג את האי פי שלי כ 192.168.1.100

שזה לא האי פי שלי זה האי פי של הרשת וזה לא הגיוני שהוא בכלל יצליח להתחבר אלי כי זה האי פי המייצג של הדגם של הנתב שלי כלומר ככה זה אצל כל מי שרכש את הנתב שלי

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה ניתוב פורטים.

כל משחק רשת עובד עם פורטים שונים. תוכל לבדוק באתר של המשחק או על ידי חיפוש בגוגל את הפורטים.

קודם כל אתה חייב שיהיה לך IP סטטי במחשב שלך. תקבע אותו לפי הIP שהרשת שלך עובדת בו.

דבר שני אתה ניכנס לממשק של הנתב ומוצא את התפריט שיתן לך להפנות את הפורטים לIP שלך.

לאחר מכן אתה פשוט ניכנס לאתר www.whatismyip.com הוא יתן לך את הIP החיצוני שלך. אתה נותן אותו לאנשים. וכל מי שינסה להתחבר למשחק רשת איתך הנתב ידע להפנות אותו למחשב שלך.

*אתה יכול גם לעבוד עם DMZ. שפשוט הנתב יפנה את כל הפורטים למחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

לעשות enable או disable לDMZ

ואתה אומר שאם אני פותח את הפורטים כביכול אני אראה את האי פי שלי האמיתי

או שאני עדיין אראה את אותו אי פי אבל אם הוא ישים את האי פי הסטטי שלי הוא יצליח להתחבר אלי בלי קשר

?

פורסם

אם אתה רוצה שכל הפורטים יעברו למחשב שלך אז כן תסמן Enable לDMZ.

הכתובת החיצונית שלך היא הכתובת שהנתב מקבל. זה הכתובת שאיתה אתה מחובר לאינטרנט. הנתב פשוט משתף את החיבור ברשת.

שאתה ניכנס לאתר שהבאתי לך הוא לא מביא לך את הIP הפנימי שלך אלא את הIP החיצוני שלך. הIP שהנתב קיבל.

אם אני מנסה להתחבר אליך למשחק רשת אני רושם את הIP של הנתב. המשחק מדבר בפורט 1000(נגיד לדוגמא). אז בהגדרות של הנתב רשום לו שכל פניה לפורט 1000 תופנה למחשב X ברשת. ואז נוצר החיבור ואתם יכולים לשחק.

פורסם

אתה אומר שהמשחק מציג את הIP הפנימי של במקום החיצוני. זה קורה רק שאתה פותח שרת או גם שאתה מנסה להכנס לשרת של מישהו אחר?

פורסם
  • מחבר

לא משנה שמתי DMZ ואני מצליח לארח.. פשוט הפיפא מראה לך את האי פי במשחק עצמו שלא תצטרך להתאמץ והוא מראה לי את האי פי המזוייף

אבל אם אני נותן את האמיתי אז אפשר להתארח אצלי..

מה שכן במשחק c&c generals זה לא עוזר חייב חייגן

פורסם

פשוט לא פתחת פורטים ועכשיו, אחרי הDMZHOST (הלא מאובטח) שמפנה אליך את כל הפורטים - אתה יכול לארח משחק.

פורסם

אין דבר כזה משחק שחייב חייגן, ולגבי הGENERALS אני יכול להגיד לך בוודאות שהוא לא. תעשה אותו דבר, תשתמש בIP החיצוני.

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי, אבל הנתב הקודם שלי מסוג D LINK היה על מצב DMZ ולא הצלחתי לשחק DIRECT IP עם חברים.. ולארח לא ניסיתי.. כי חשבתי שהאי פי שמוצג במשחק זה האי פי שלי ואין מצב שאני אוכל לארח.. יכול להיות שאני יכול לארח דווקא

החלפתי גם נתב אז אולי יעבוד

פורסם
  • מחבר

טוב זה כבר ממש מוזר.. אני רואה אותו בפנים הוא רואה את עצמו בפנים הוא מגדיר לעצמו כסף צבא וכו' בתפריט הכנה

ואני רואה שהוא לא עושה כלום ואחרי כמה שניות הוא עף ורשום לי player was dropped because he was not responding

לשנינו יש נתב שנינו על מצב DMZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים