פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אוקי התקנתי win200 server (למחשב שבאמת מיועד להיות שרת 8) ) והכל עבר בסדר התקנה של 4 שעות לא מומלץ למי שלא באמת באמת באמת באמת באמת רוצה ... ועכשיו הוא מזהה הכלללללל חוץ מהעכבר USB זה לוח קצת ישן P200 אבל יש לו תמיכה ב USB עם מתאם שיוצא מהלוח אם המתאם עובד כי ניסיתי לחבר HUB של USB ואותו הוא בחלט זיהה כהתקן USB אז השאלה שלי היא למה העכבר המסכן לא רוצה לעבוד לי ? *עכבר logitech אופטי ...
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר להביא תמונה ? קצת קשה הוא ישן כזה יש לו אפילו אופציה ל low level format
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים תחפש שתי הגדרות : Assign IRQ to USB : EnablesUSB legacy support : try both options
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מחבר אוקינתחיל בזהכלום לא עזראבל הבעיה השתנתה !עכשיו הוא מזהה את החיבור של העכברכ"חומרה חדשה של USB"בעיה : הוא לא מזהה את זה כעכברולא מזיז לו כלום !ניסיתי להוריד דריבירים מהאתר של LOGITACHוכלום ...הוא פשוט כל הזמן מוציא ERROR על ה DEVICEבהתקנים ....למישהו יש רעיון ?
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים כשהו מזהה את העכבר אתה צריך לבחור באופציה של איתור אוטומטי של דרייברים, תבטל את כל המקומות לחיפוש (פלופי, סידי...) והוא אמור להתקין את זה פשוט כ USB HID compliant device או משהו בסיגנון.התוכנה של הייצרן היא רק כדי להפעיל פונקציות בלתי סטנדרטיות אבל הם לא מה שיפעילו את העכבר.
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים מחבר אז זהו שהוא פשוט לא נותן להוסיף INPUT DEVICE כמו USB HID compliant device אני גם לא יכול לבחור את זה ברשימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.