עבור לתוכן

הפגנה נגד אלימות המשטרע

Featured Replies

פורסם

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=158&msgid=80704957

אני אישית יעשה מאמצים כדי להגיע

בתור אחד שחווה את אלימות ה(אני מתאפק..באמת) במגרשי הכדורגל אני יכול להגיד לכם בבירור שהיום זה הם ומחר זה אתם

לפחות תביעו הזדהות זה נושא מאד חשוב שנעלם משום מה מסדר היום הציבורי

• תגובות 49
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב מאוד!

וזה לא רק בגלל הכדורגל, זה הגירוש יהודים, וכל מה שהוא הוסיף שם ...

אני מקווה כי אוכל להגיע

פורסם

לא נורא, צריך לפוצץ אנשים במכות לפעמים, זה קצת פשיסטי אבל זה רק עוזר

פורסם
  • מחבר

לא נורא, צריך לפוצץ אנשים במכות לפעמים, זה קצת פשיסטי אבל זה רק עוזר

אני מקווה מאד שההית ציני

פורסם

אני צופה שאת ההפגנה הזאת יפנו בגז מדמיע, אלות ושוטרים רכובים על סוסים.

פורסם

אני צופה שיבואו לשם 3 פאנקיסטים, 5 היפיים, ילכו מכות ואז יבואו שוטרים ויפזרו את כולם.

פורסם

איזה מן היפים ילכו מכות? לא ההיפים שאני מכיר...

פורסם

מעניין אם ההפגנה הזאת תהיה מאורגנת לפי החוק או שהחוליגנים האלה רק מחפשים עוד מכות?

סה"כ פגעו להם בשוטר אחד והם מיד בלי להסס פוגעים לנו בארבעה פאנקיסטים. שיחקו אותה כאילו שזאת לא נקמה על מה שקרה לשוטר ההוא (אפשר לחשוב! כמה כבר שווה שוטר אחד בהשוואה לארבעה פאנקיסטים?!)

אני מוכן להתגיס בהתנדבות למשטרה רק בשביל אנשים כאלה.

פורסם

אז מה? כמה פנקיסטים מרביצים לשוטר פעם ב.... אפשר לחשוב מה קרה... מה אתה ישר מתעצבן?

פורסם

לא עצבני.

רק אמר שיש אנשים שמקבלים מכות בצדק, חוליגאנים.

עברה על החוק (המסיבה לא חוקית), תקיפה של שוטר, וסירוב להתפנות = יש צורך באלימות מסוימת.

מי שלא רצה לקבל מכות היה הולך הביתה פשוט, אף אחד לא החזיק אותם שם נכון?

כאילו תקלטו את רמת הפיגור של אחד המשתתפים בארוע

אסור להם לעשות את זה לפי החוק. לא שאני שם זין על החוק, אבל הם כן צריכים להיות ממושמעים לחוק

הוא "לא שם זיין" על החוק, אבל כשמרביצים לו כשהוא עובר עליו החוק פתאום הוא דבר קדוש ?

פורסם

אני צופה שאת ההפגנה הזאת יפנו בגז מדמיע, אלות ושוטרים רכובים על סוסים.

לול.

פורסם

לא עצבני.

רק אמר שיש אנשים שמקבלים מכות בצדק, חוליגאנים.

עברה על החוק (המסיבה לא חוקית), תקיפה של שוטר, וסירוב להתפנות = יש צורך באלימות מסוימת.

מי שלא רצה לקבל מכות היה הולך הביתה פשוט, אף אחד לא החזיק אותם שם נכון?

כאילו תקלטו את רמת הפיגור של אחד המשתתפים בארועהוא "לא שם זיין" על החוק, אבל כשמרביצים לו כשהוא עובר עליו החוק פתאום הוא דבר קדוש ?

אוי נו, הם רק מוציאים קיטור... אפשר לחשוב... כולא שוטר... גם השוטרים לא היו חייבים להיות שם אם הם לא רצו...

פורסם

זה אומר הכל :

הגיעו שוטרים למקום וביקשו מהקהל להתפנות. המארגנים עצרו את המוזיקה וביקשו מהקהל בעזרת מערכת הסאונד להתפנות בשקט. נזרקה אבן על אחד השוטרים שנפצע בראשו
,מה אתם רוצים שהשוטרים יעשו יחכו שתזרק עוד אבן ומישהו יפגע :s07: ,זה לא שהם באו והתחילו לפזר בכוח ,היתה בקשה ,מה לעשות שיש כאלה שמבינים רק כוח ?
כשעה לאחר מכן מחוץ לאתר המסיבה הכריזו השוטרים שיש לעזוב את המקום תוך ארבע דקות. בסיום זמן ההתרעה הם פינו את הבליינים בכח תוך שימוש באלימות פיזית ,באלות ובגז מדמיע. ארבעה נפצעו ואושפזו בבית החולים וארבעה בליינים נעצרו בחשד לשימוש באלימות נגד השוטרים.
,משמעות הדבר שגם לאחר שעה עוד לא התפנו מהמקום כמה זמן לדעתכם צריך לעזוב מקום כאשר המשטרה מבקשת?

אך יש כאלה שרק מחכים להזדמנויות כאלה לעשות בלגן ,אז השוטרים היו חייבים לפנות בכוח? וזה מה שאני חושב מתוך מה שקראתי מתוך הכתבה שהיא מציגה צד אחד בארוע.

כאשר זה שמביא אותה הוא כמובן מצד המתפרעים ,יכול להיות שאם היתה התייחסות מצד המשטרה אולי היו נכתבים דברים אחרים ,כמובן שלרוב האמת היכן שהוא באמצע ,ואני עוד התייחסתי רק לצד אחד .......

פורסם
  • מחבר

עזבו את המקרה הספציפי הזה,יש עוד המון מקרים שהגוסטפו מתייחס לאנשים כמו בהמות

ואני לא יודע מאיפה להתחיל..

פורסם

מה שנכון נכון. רבים הם שוטרים קלקולים שחושבים שהם מעל החוק ומתייחסים לקהל אותו הם צריכים לשרת כמו לזבל. הכרתי מישהו שהתנדב במשמר האזרחי במשך שנים, במטרה לחסוך לשוטרים עבודות משרדיות כדי שאלו יוכלו להיות יותר בשטח והיחס שהוא קיבל היה מזלזל ומחפיר. לא פעם קרה שמכרים שלי נתקלו באלימות לא וצדקת מצד שוטרים כאשר לא עשו דבר אלא רק בגלל ההופעתם או מוצאם האתני. ואם לספור את כל אותם מקרים שהמשטרה מחליטה לדחות תלונות לגיטימיות של אזרחים או לסגור תיקים "מפאת חוסר עניין לציבור" וכל השיט הזה אז בכלל. זה לא רק האלימות, כל הגוף הזה שקוראים לו משטרה הוא חולה ורקוב עד היסוד.

לאחרונה התפרסם מאמר בבלייזר על המשטרה שבו - כל מילה בסלע.

אותם פאנקיסטים, אנרכיסטים ונערי גבעות שמתעמתים עם שוטרים הם לא ממש דוגמה כי הם דורשים את זה. אני מכירה כל כך הרבה פאנקיסטים שלא שמים זין על החוק ודורשים כאפה אבל כאשר מישהו פוגע בזכויות שלהם באים לבכות ועל כך אומר - מגיע להם. מה שכן, אני לא מצדיקה כלל כאשר שוטרים נטפלים אליהם ללא כל סיבה מבלי שאלו הפרו חוק כלשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים