עבור לתוכן

יש לי לאגים כל זמן קבוע וכשיש לאג אני לא יכול להוריד מידע אבל אני יכול להעלות

Featured Replies

פורסם

יש לי ניתוקים באינטרנט מהסוג המוזר:

המחשב בלי שולח מידע אבל לא מקבל(אני לא יכול להוריד ואני יכול להעלות)

למישהו יש רעיון מה הבעייה?

פורסם

צריכים הרבה יותר פרטים מזה.

ותשנה את הכותרת ע"פ חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

איזה חוק בפורום אוסר את הכותרת הזאת?

ואיזה עוד פרטים אתה צריך?

פורסם

אם היית טורח לקרוא את החוקים אני בטוח שהיית עולה עליו לבד.

ואמרת שיש לך ניתוקים, אבל אתה אומר שאתה עדיין יכול להעלות. איפה זה קורה לך, באיזה תוכנה, מה תצורת חיבור האינטרנט שלך. כל פרט אפשרי שאתה יכול תתן. כמובן שאם בהודעה הבאה שלך לא תשנה את הכותרת, אז הדיון יינעל בכל מקרה, אז אני ממליץ לך לקחת את העניין לתשומת לבך.

פורסם
  • מחבר

1.אני לא מוצא איפה משנים את הכותרת

2.יש לי אינטרנט 1.5 מגה, תשתית של בזק , אינטרנט זהב ספקית, ואיך אני יודע שיש ניתוק? אני לא נכנס לשום אתר, השיחה בסקייפ נקטעת, ובתוכנה Bandwidth Monitor, by Idyle Software אני רואה שההורדה היא 0 בעוד שההעלאה היא כרגיל, וגם בסקייפ שיש ניתוק אני לא שומע כלום והצד השני ממשיך לשמוע כרגיל.

פורסם

בתור שלב ראשון תריץ בדיקת ספייוורים ווויורוסים.

את הכותרת אתה משנה ע"י עריכה של ההודעה הראשונה שלך. זאת אזהרה אחרונה שלך בנושא. הכל כתוב בחוקי הפורום:

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה-search.gif בפורום.

כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים