עבור לתוכן

שאלה או שתיים לגביי המעבד הגראפי שובר המערכות LEADTEK GE-FORCE 7800GTX

Featured Replies

פורסם

אז ככה , אחריי חודשיים של עבודה בחופשה , אני מתכנן לקנות מחשב חדש , מחשב למשחקים , יהייה לו תקציב של 5000-6000 שקל , והוא כמובן חייב לתמוך בכמה וכמה טכנולוגיות חדשות (כפול ליבה במעבדים , dual channel ddr 2 בזכרונות , sata II בדיסק , וכו'...) ומכייוון שזה מחשב למשחקים בעיקר , אני צריך לדעת קודם כמה דברים , אחד האם שווה לקנות כזה כרטיס תותח עם מסך הcrt בן השתיים שלי (view sonic g75f-3 ) כשהכרטיס הנ"ל יעבוד מעולה על גראפיקות מעולות ברזולוציה גבוהה , כשהמסך לא תומך ברזולוציות האלה? (בדוק בדרך הקשה , הוא לא ...) והאם לא כדאי לקנות מסך חדש, שתומך כבר בdvi , בניגוד לנוכחי שvga זה המקסימום שהוא יגיע בחיוו ? (הוא בן שנתיים , אבל לזכותו אגיד שהוא עובד כמו ביום שקניתי אותו, עם לא קצת יותר טוב) , ועוד שאלה , האם הכרטיס הזה מומלץ בכלל , ועם כן בגרסת ה512 מגה זיכרון gddr 3 או בגרסת ה256 מהזיכרון הזה? ואם הוא מומלץ , אז האם גרסת ה512 שווה את המחיר שלה לעומת ה256? בבבקשה תענו על כל השאלות , אני מניח שזה יהייה אתגר מעניין לכמה מכם !

פורסם

יש כבר את ה7900GTX שהוא הרבה יותר משתלם ממנו....

ולגבי השאלות הנ"ל היום כבר עדיף לקחת מסך LCD איכותי (תראה מה יכנס לך בתקציב)...

ובכללי אחרה שתבנה מפרט תשאל...

פורסם

אורן , כנס לפורום מעבדים ותקרא על מעבדי הדור הבא של אינטל , שווה לחכות.

פורסם
  • מחבר

או קיי , כשאני אסיים לעבוד היום אני אכנס לשם , נראה אם יש כבר חדש בנוגע לam2 ולconroe

פורסם

אין טעם בכל מקרה ללכת על 7800GTX .. יש כבר את סדרת ה 7900 GT/GTX שמשתלמים יותר.. או לסירוגין את ATI עם ה X1800XT 512 ואפילו את ה X1900XT המלך..

פורסם
  • מחבר

כעיקרון , לא ממש משנה לי ATI או Nvidia , אבל המלך הוא לא ATI RADEON X1900XT , אלא ATI RADEON X1900XTX אחיו הבכור , המתחרה הכי קשוח של ה Nvidia ge force 7950 2x , הבעיה איתו שסביר להניח שהוא לא ייקנסב לתקציב הגג של ה6000 שקל , או 5000 , או משהו כזה , אב לאת זה אני אברר בפורום מפרטים , כאן אני רוצה לברר איזה כרטיס שווה את המחיר שלו , ואיזה כרטיס סביר להניח שיראה ביצועים גם בגרסאת הPc של GTA : LIBERTY STORIES למשל , או כל משחק אחר , שוב , לא איכפת לי אם זה יהייה של היפנים או של הקנדים , אבל העיקר שיהייה הטוב ביותר למחירו

פורסם

X1900XT הכרטיס המשתלם ברמה הגבוה מאוד. ב2400 שקלים הוא עדיף על XTX (שבOC של דקה וחצי בדיוק הוא מגיע ועוקף אותו) וכמובן שבד"כ הוא עדיף על 7900GTX, שהוא וה7950 בכלל לא רלוונטיים במסגרת התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

סבבה, טוב , אז אני ארד מה7800gtx (שם יפה ...) ומהכרטיס הנוכחי שלי (asus ge force 5700 agp8 ) ועוד חודשיים אקנה את הATI radeon 1900xt , יש למישהו משהו להוסיף? אולי לשלוף מאיפושהו השוואה בין כמה כרטיסים?

פורסם
  • מחבר

את טוםz אני מכיר , אתר טוב , אני אבדוק שם ובשאר האתרים שנבאת , תודה !

עריכה : עושה רושם שsapphire עושים טוב לכרטיסים של ATI , מה אתם אומרים על זה ?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378722

פורסם

יש ב 2000 שקל את גרסת ה 512 מגה של הכרטיס, מהיצרנית הלא פחות טובה Connect3D

לי אישית יש כרטיס שלהם, ואני מרוצה מאוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ב2000 שקל? וואלה? אתה רציני ?! כי אם כן אני הולך על זה ! וואי וואי זה כרטיס סוס ! 512 זיכרון גראפי וליבת ATI RADEON X1900XT זה שילוב חזק ביותר

פורסם

וב2188 יש כבר X1900XT 512

פורסם
  • מחבר

ומה אתם אומרים? שווה כרטיס טיפה יותר טוב בעוד 200 שקל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים