עבור לתוכן

האם הקונרו כל כך משנה גם שמדובר במערכת משחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום.אני מתכנן לקנות את המעבד X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core.אני רוצה לקנות מחשב למשחקים.במה שונה הקונרו מהמעבד הנ''ל ואיך בדיוק הוא יותר טוב למשחקים ממחשב כפול ליבה עם 64 ביט?

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במה הוא שונה? היריעה קצרה מלהכיל, יותר פשוט לציין מה הוא דומה:

הוא ניקראה מעבד.

הוא מבית אינטל.

ויש לו את אותו התושבת.

ואני חשוב שבזה זה מסתכם.

קונרו, מצטיין בהכל, אבל במיוחד במשחקים, שמה הוא פשוט מדהים!!!

אם אתה רוצה לקנות מחשב חדש אז כדי שתתיעץ פה עם פורום שניקרא "מפרטי מחשב" והם יעזרו לך לבנות מערכת טובה מאוד.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר את כל המחשב,אני רק מתלבט בקשר ללוח והמעבד.במה בדיוק -מעבד- הקונרו שונה?הוא מריץ את המשחקים עם AA יותר גבוה ממעבד כפול ליבה?הוא מריץ אותם עם FPS יותר גבוה?shoot.רק במונחים ארציים בבקשה.

תודה.

פורסם

לא הבנתי אותך ???

אתה מתלבט בין אינטל ל-AMD או בין אינטל לאינטל מדגם ישן יותר ?

פורסם
  • מחבר

לא לא.בין מעבד הקונרו למעבדים הנוכחים (בפרט מעבד כפול ליבה של 64 ביט)

אני מתכנן לקנות את המעבד X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core

פורסם

אני לא חושב שלמישהו פה יש את התשובה לשאלה שלך.

אבל אם נלך על פי הספרים, מעבד לרב אינו צוואר הבקבוק כאשר מדובר במשחקים.

לי יש את ה - 3000 venice שהיום נחשב לצעצוע, אבל בשבילי הוא עדיין טיל בליסטי, הכל עף פה כמו מטוס!!

אז שלא יעבדו אליכם..... :nono:

פורסם

קונרו הוא גם מעבד כפול ליבה 64 ביט.

ויש הבדל בין 20% ויותר מבין הקונרו לפנטיום D ועוד לא באותו תדר. ( אני נראה לי טועה באחוזים)

פורסם
  • מחבר

לי יש את ה - 3000 venice שהיום נחשב לצעצוע, אבל בשבילי הוא עדיין טיל בליסטי, הכל עף פה כמו מטוס!!

ובגלל זה אני לא ממש ממהר לחשוב על הקונרו.אגב,זה משמש אותך למשחקים?זו השאלה העיקרית.

ויש הבדל בין 20% ויותר מבין הקונרו לפנטיום D ועוד לא באותו תדר. ( אני נראה לי טועה באחוזים)

בסדר,הבדל בביצועים.אבל מה ההבדל במחיר? 8).

אגב,מישהו יכול להעריך האם יצא מעבד (קונרו) שתואם למעבד שציינתי למעלה?כמו כרטיסי מסך של ATI ושל Nvidia ???וכמה הוא יעלה כמובן.

תודה.

פורסם

אם כבר מדברים על הקונרו אז הוא דו ליבתי????

פורסם

אם כבר מדברים על הקונרו אז הוא דו ליבתי????

ברור

פורסם

אני בעיקר פה ומשחקים.

לאחרונה שיחקתי ועדיין משחק ב RIDDICK, FAR CRY, MORROWIND, DRAGON SHARD, SPELLFORCE, OBLIVION, FEAR

וכמו שאמרתי קודם, חוץ מ אובליויון, שרץ סבבה רק על הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות(גרפיקה ופרטים הגובלים בחולניות, אבל ידוע בטסדה מוציאה משחקים שנה לפני שהחומרה באמת עומדת בה כמו שצריך).

הכל טס כמו מטוס, כולל FEAR על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות וגם לא ניסיתי למען האמת).

ה 64BIT כבר שנה בחוץ ולא נתן עדיין כלום.

הכפולי ליבה כבר עוד מעט שנה בחוץ ועדיין עושים רק רעש וצלצולים.

אז אני באמת חושב שאין לך מה להתרגש.

מנסיון רטרו אקטיבי של שלושים שנה, עד היום אף פעם לא הייתה קפיצה טכנולוגית משמעותית פתאומית בשוק, הכל זורם לו בקצב קבוע ואחיד!!

לכל טכנולוגיה חדשה קשיי הסתגלות והתאקלמות.

ואין שום סיבה שהרצף ישבר פתאום בגלל איזה קונרו מזורגג :xyxthumbs:

(אבל זו רק דעתי האישית בלבד).

פורסם
  • מחבר

אוקיי,תודה רבה.נראה לי שאני באמת אלך על מעבד הדור הנוכחי.intel 3.00 דו ליבתי עם 64 ביט נשמע טוב לא? :xyxthumbs:.חוצמזה שיקח לקונרו חצי שנה להיקלט,וגם עד שמשחקים יתמכו בו בצורה מלאה-אוהו.אולי אפילו ישנה לAMD.*אוףטופיק* למשחקים-עדיף מעבד של INTEL או AMD?דווקא מצאתי 3400athlon+ במחיר כמעט זהה למעבד של אינטל.ומישהו יכול להסביר לי למה הקטגוריה (בנועה מחשבים) של 64 ביט נעה בין 500-7000 והdual core רק מתחילה מ1800? :-X.ובכלל,מי יותר מומלצת?

פורסם

אתם עושים כאן בלאגן שלם!

קודם כל, הקונרו יהיה עדיף על מעבדי הדור הנוכחי בכמעט כל הפרמטרים.

שנית, אתה מדבר על משחקים - שבהם בשלב מסוים למעבד אין השפעה. ולכן, השאלה היא איזה כרטיס מסך קנית, איזה מסך יש לך ובאיזה הגדרות אתה מתכוון לשחק?

כלומר, ככל שעולים בהגדרות, ברזולוציות ובפילטרים, חשיבות המעבד יורדת עד שהיא נהיית אפסית.

בכל מקרה, כבר היום ניתן לקנות לוחות שתומכים בקונרו (והתענוג יעלה כ-1000 שקלים) מכיוון שהם גם תומכים אחורה.

פורסם

מצטרף להמלצה.

תקנה לוח אם שתומך בקונרו ומעבד ישן יותר.

אחרי שנתיים תקנה מעבד חדש ואיזה פלא יש לך מחשב חזק שוב. :smile1:

פורסם

אולי אתה יודע מידע שאני לא

אבל מי לעזאזל מבטיח לך שלוח שתקנה היום יתמוך במעבדים שיצאו בעוד שנתיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים