פורסם 2006 ביוני 2519 שנים דבר ראשון שאני משחק סאן אנדראס אני בוחר את הרזולוציה הטבעית של ה LCD והכל סבבה, אבל מה... אני רואה כזה משהו מעצבן פסים כאלה כמו שמסתכלים על אספלד רותח (כביש ביום קיץ חם), מה זה החרא הזה איך מבטלים תגועל נפש הזה, זה מפריע בטירוף!!דבר שני זה שהתקנתי את הONLINE של MTA לסאן אנדראס, וכל מה שאני רואה שם זה מרוצים שאי אפשר לצאת מהאופנוע\מטוס מהם, לא דדמץ או משחק חופשי כמו שיש ב MTA של וויס סיטי...איך בכל זאת יש אולי אפשרות לשחק דד מץ גם בסאן אנדראס????תודה! (:
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים בקשר לשאלה הראישונה, זה אפקט במנוע הגראפי.אתה תוכל להוריד את זה רק עם כרטיס שלא תומך בשיידרים (MXים) ;D
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר יופי שנזכרת להגיד את זה עכשיו, בדיוק הייתי באמצע מכירת המחשב שלי וקניית פנטיום 3...
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אפקט נחמד דווקא...מה מציק בו? ולי יש MX ויש לי אותו גםתוריד sa mp בשביל ללשחק מחוץ למכוניתחפש בגוגל SA MP וכנס לאתר שלו (ראשון ברשימה )ותוריד את זה
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים גם בMXים יש את זה מוזר, לחבר שלי יש MX220 (או איך שלא קוראים לו) ואין לו את האפקט הזה. אבל האפקט מגעיל לאללה רואים שברוקסטאר לא יודעים לעשות גראפיקה טובה 8)
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר תוריד sa mp בשביל ללשחק מחוץ למכוניתחפש בגוגל SA MP וכנס לאתר שלו (ראשון ברשימה )ותוריד את זהוואלה תודה אחי אני אנסה את זה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.