עבור לתוכן

בקשר לקונרו מתי כדי לקנות?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מתי כדי לקנות אותו כי הבנתי שה6600 יוצא ב23 ביולי ויעלה בסביבות ה2000 חודש אחרי זה המחירים ירדו משמעותית או לא?

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת מתי הכי משתלם לקנות את המעבד. גם אף אחד לא יודע בדיוק מתי יגיעו המעבדים ואילו דגמים של הקונרו יגיעו לארץ ובאיזה תאריך.

אין טעם לחכות שנים. אבל לחכות חודשיים -שלושה מעכשיו ואז לקנות אני חושב יהיה הכי משתלם (אולי שלושה חודשים ויום אבל לך תדע...).

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת מתי הכי משתלם לקנות את המעבד. גם אף אחד לא יודע בדיוק מתי יגיעו המעבדים ואילו דגמים של הקונרו יגיעו לארץ ובאיזה תאריך.

אין טעם לחכות שנים. אבל לחכות חודשיים -שלושה מעכשיו ואז לקנות אני חושב יהיה הכי משתלם (אולי שלושה חודשים ויום אבל לך תדע...).

3 months ?WTF?

when conore will came out?

and how much will be the cheapest Conore?

פורסם

הקונרו יוצא בדיוק עוד חודש (לא ידוע בארץ).

ההערכות הן שה-E6300 יעלה בסביבות 1100-1200.

וכדאי לחכות לפחות חודש - חודש וחצי אחרי היציאה, אחרי המחירים של ה"הייפ" (יבוא אפור וכו'...)

פורסם
  • מחבר

הקונרו יוצא בדיוק עוד חודש (לא ידוע בארץ).

ההערכות הן שה-E6300 יעלה בסביבות 1100-1200.

וכדאי לחכות לפחות חודש - חודש וחצי אחרי היציאה, אחרי המחירים של ה"הייפ" (יבוא אפור וכו'...)

מזה יבוא אפור ומה הערכות לגבי 6600

והאם היבוא אפור יוריד אותו משמעותית יענו 40 %

פורסם

40% לא תראה מהקונרו לפחות בחצי שנה הראשונה

ואין שום סיבה שבעולם שלא יהיו מחירים נורמליים לקונרו כבר מההתחלה

פורסם

אז אם הוא לא יגיע לארץ ישר עם ההשקה שלו בעולם זה גם יגרום לעיכוב בהורדה המתוכננת של המחירים של שאר המעבדים??

כי אני מחכה לזה ול-D930

ד"א יש סיכוי שה-D930 יגיע לאיזור ה800 ש"ח + - ??

פורסם

D930 להערכתי יגיע ל-850 שקל בערך

אולי גם ל-800

וירידת מחירים לא תתעכב בגלל מעבדים חדשים

פורסם

בכנס של אינטל שנערך ביום חמישי האחרון במלון דן פנורמה בת"א הודיעו שתאריך ההשקה של הקונרו הוא התאריך בו תהיה כבר אפשרות לקנות אותו כולל בארץ. כרגע ידוע לפחות שהדגם הבסיסי במהירות שעון 1.6 ג'יגה הרץ לא יהיה זמין בתאריך זה אלא מאוחר יותר אך ארבעת הדגמים האחרים (2 עם 2 מגה קאש ו 2 עם 4) יהיו זמינים

נחכה ונראה, זה "רק" עוד חודש. ;)

פורסם

ישנם 2 דגמים עם תדר 1.6GHz

שניהם לא יגיעו להשקה אלא ברבעון הרביעי

דגמי E6200 E4200 עם FSB של 800 ו-1066 בהתאמה

פורסם

so i want to buy new pc but its to long how much i need to wait for conore 6300e(for gamin)

פורסם

23/7 ההשקה

פורסם

אתם רוצים להגיד שה-6300 וה-6400 לא יהיו זמינים בהשקה?! אז למה אני מחכה בדיוק?!

אפשר לחכות לנצח, זה הכי משתלם. :(

למרות שאולי בגלל ירידת המחירים של שאר המעבדים אני אקנה לוח אם מצויין ואקח איזה 805 או אפילו 930 ורק עוד שנה אשדרג לקונרו, אבל מהדגמים היותר יקרים (מה שתכננתי זה לקנות את ה-6300 או את ה-6400 בהשקה... יש סיכוי?)

פורסם

מאיפה החלטת את זה?

הלא זמינים בהשקה (והם אפילו לא מושקים!) זה E4200 ו-E6200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים