עבור לתוכן

איזה רכיבים כדאי לקנות כדי שיתאימו למחשב מבוסס קונרו ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין, כמו רבים פה, לקנות מחשב חדש כשהקונרו יצא (ואחרי שניתן לו להתבשל איזה שבועיים ונקרא ביקורות). בינתיים חשבתי להתחיל לקנות חלק מהרכיבים כבר עכשיו (כמו למשל זכרונות ולוח אם). השאלה שלי היא, איזה לוחות אם מומלצים ישנם בשוק שתומכים כבר בקונרו ? איזה זכרון כדאי לקנות ? האם 800Mhz או שזה מיותר ?

כסף לא אמור להיות בעיה.

תודה

פורסם

מה ההגיון בלהתחיל לקנות רכיבים עכשיו?

תחכה עד שהקונרו יצא, עד אז יהיה מבחר רכיבים גדול יותר.

פורסם

וגם מה ההגיון לקנות לוח אם בלי מעבד?

שישב בבית?

א. המחירים רק יורדים, לא עולים, לכן אם תקנה לוח ביחד עם מעבד סביר להניח שהמחיר של הלוח יהיה אותו דבר או זול יותר

ב. אתה מבזבז זמן אחריות

פורסם
  • מחבר

כן, אבל יש לי מישהו שנוסע לחו"ל ויכול להביא לי כמה חלקים משם (שבטח יהיהו יותר זולים).

פורסם

כן, אבל יש לי מישהו שנוסע לחו"ל ויכול להביא לי כמה חלקים משם (שבטח יהיהו יותר זולים).

לאן הוא נוסע? (לא בכל מקום המחירים זולים יותר...)

פורסם

חלק מהדברים (כמו זכרונות, כרטיסי מסך, מעבדים) זולים יותר בארה"ב

וגם לא בכל מקום אלא בחנויות גדולות בעיקר

פורסם

חלק מהדברים (כמו זכרונות, כרטיסי מסך, מעבדים) זולים יותר בארה"ב

וגם לא בכל מקום אלא בחנויות גדולות בעיקר

ומה לגבי צרפת?

אני נוסע לפריס באמצע אוגוסט ושוקל לקנות מחשב מבוסס קונרו שם, האם זה יהיה משתלם?

פורסם

תשווה מחירים

לא בטוח בגלל שהיורו יקר והעלות של דברים באירופה יותר יקרים לפי הנסיון שלי (מתבסס על נסיון בגרמניה)

פורסם

ומה לגבי צרפת?

אני נוסע לפריס באמצע אוגוסט ושוקל לקנות מחשב מבוסס קונרו שם, האם זה יהיה משתלם?

אין סיכוי, המחירים שם יהיו פחות או יותר אותו הדבר (אולי יותר יקרים) תצטרך לשלם על להביא אותו לארץ אולי ואח"כ יהיו לך צרות כשתצטרך אחריות.

פורסם
  • מחבר

מפה לשם זה כבר נהיה ת'רד של סוכנות נסיעות... אבל לא עניתם לי על השאלה המקורית: איזה זיכרון לקנות ?

פורסם

המחירים של הכל יירד ויהיו עוד אופציות

מה שנכון להיום לא בהכרח נכון למחר

פורסם

מפה לשם זה כבר נהיה ת'רד של סוכנות נסיעות... אבל לא עניתם לי על השאלה המקורית: איזה זיכרון לקנות ?

אם אמרת שאין לך הגבלת תקציב אז זה יהיה זיכרון מצוין בשבילך: DDR2 800MHZ עם תזמונים נמוכים יחסית ל - DDR2 , התזמונים : 4-4-3-10 .

לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14277

פורסם

אם לא עושים OC הזכרונות האלה יתנו ביצועים הרבה יותר גבוהים מזכרונות שעולים פחות מהם?

פורסם

הרבה יותר? לא

אבל הם ייתנו יותר, כמה משמעותית זה תלוי בשימוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים