עבור לתוכן

דאפר 64

Featured Replies

פורסם

התקנתי את דאפר 64 של אובנטו עכשיו מזיכרוני גרסת 64 של מנדריבה בזמנו עבדה ל יחלק עם כל מה שרציתי בקיצור אני בא להתקין דברים מסתבר למשל שקודקים של ווינדוס מדיה, נגן פלאש פלייר ועוד הרבה תוכנות פשוט לא נתכמות זה מוציא לי שגיאה של הארכיטקטורה לא מתאימה.

מחיפוש קל מצאתי איזה פלאג קוד פתוח למוזילה שנקרא Gnash אבל באתר שלו מפנים להורדה בFTP של GNU אבל אין שם את זה ולא מצאתי.

פתרון אחר שנתנו זה להתקין WINE ולהריץ גרסת ווינדוס של חלונות XP או להריץ גרסת 32 של פיירפוקס כל מיני דברים מתוסבכים.

אז אנ יצריך עזרה עם זה.

דבר נוסף שאני רוצה לדעת יש לי עכבר של לוג'יטק 518MX ובלינוקס הוא עובד בסדר אבל הכפתורים שבצד והכפתורים של הDPI וכל זה לא עובדים יענו הם סתם מתפקדים (אלה שבצד) כמו מקש שמאלי והשאר סתם לא עובדים. יש איזה דרייבר או משהו?

ויש לי מצלמת רשת מהאלה של ה50 שקל הפשוטות יש תוכנות ללכידת וידאו ועריכת וידאו בלינוקס או משהו? למשל בווינדוס אני יכול להפעיל את המצלמה שתראה על המסך מה שהיא מצלמת וכל מיני כאלה יש משהו ללינוקס?

חוץ מזה אני אשאל בנחה שאני רוצה להתקין למשל גרסת אופן אופיס מהאתר של openoffice.org.il שזה מגיע הכל בעברית כבר איך עושים את זה?

ובאובנטו אין תמיכה בRPM או שנדמה לי?

פורסם

64 ביט עוד לא בשל, לא מומלץ לעבוד איתם אם אתה לא חייב.

פורסם
  • מחבר

64 ביט עוד לא בשל, לא מומלץ לעבוד איתם אם אתה לא חייב.

לתומי חשבתי שאם זה לא בטא אז זה בסדר... ממש מבאס רציני חשבתי שיש תמיכה לאחור גם...

בכל מקרה אני מניח שאין שום אופציה לעשות מין התקנה שתהפוך לי את המערכת ל86 רגיל בלי ה64 שלא ידרוש פירמו נכון?

פורסם

יכול להיות שאם תחליף את המקורות של APT למקורות של 32BIT זה יעבוד אבל אני ממש לא בטוח

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאם תחליף את המקורות של APT למקורות של 32BIT זה יעבוד אבל אני ממש לא בטוח

פיייי איזה ביאוס להתקין מחדש ולהוריד טוב בסדר אין בעיה אני אתקין גרסה לא של 64 (גם לווינדוס אין לי 64 אז בסדר).

עכשו אם כבר אני מתקין מחדש ראיתי את SUSE 10.1 וזה נראה דבר נחמד מכיר את זה ? שווה? או פשוט להמשיך באובנטו?

ואם פתרנו את בעיית הביטים ואנחנו רוצים לפתור את הקטע עם העכבר והמצלמה מה אתה מציע?

פורסם

SUSE מצועצע מידי, אם אתה רוצה להתקין את XGL (הממשק עם האפקטים המגניבים) אתה יכול גם באובנטו.

פורסם
  • מחבר

SUSE מצועצע מידי, אם אתה רוצה להתקין את XGL (הממשק עם האפקטים המגניבים) אתה יכול גם באובנטו.

אין לי מושג מה זה XGL ומה זה מצוצע אני עשיתי מחיצה על המחשב ואני רק מנסה את כל הדברים לראות איך זה עובד.

ראיתי ביקורות על SUSE שהיא מקצועית ושהיא מכילה את כל התכנים הקנייניים למיניהם ושיש לה תיעוד טוב ומפורט אז בגלל זה.

פורסם

בגרסה שעולה כסף יש תכנים קניינים לא בOPENSUSE

וכמו שאמרתי למעלה XGL זה הממשק עם האפקטים

פורסם
  • מחבר

טוב אני אתקין את דאפר X86 וננסה לעבוד איתו

פורסם
  • מחבר

התקנתי את האובנטו 86 אבל עכשיו בעיה חדשה@!!!

הוא לא נכנס לאף אתר אינטרנט ושהוא אומר לךי שיש עידכונים אתם יודעים למעלה ליד השעון אומר שיש כל מיני דברים לעדכן הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר לשרת.

עכשיו אין לי מושג מה הבעיה כי אני עובד עם ראוטר ככה שתמיד יש אינטרנט והמחשב שלי מוגדר כDMZ ככה שהכ לפתוח וב64 זה עבד לי חלק אז אין לי שמץ של מושג מה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים