עבור לתוכן

מעבדי AM2 - האם יש מסקנות

Featured Replies

פורסם

חבל , גודל הליבה משפיע על יציבות הליבה באוברקלוק , ככל שהיא יותר קטנה , ככה היא פולטת פחות חום , צריך קרור יותר קטן , אפשר לדחוס יותר מעבדים , צורכת פחות מתח , וכו'...

זה לא תמיד נכון. במקרה של REV F, למרות שהליבה יותר גדולה, המעבדים הם אוברקלוקרים יותר טובים. הם גם צורכים פחות הספק.

למרות שהם יותר גדולים פיסית.

• תגובות 36
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה שתיקנת אותי, אבל באופן כללי , גודל הליבה כן משפיע, חשבתי שזה עובד ככה גם פה , בכל מקרה , הקונרו של אינטל פותח אותם , ואת זה אומר לך אחד שממש העריץ את AMD ב 2003-2005 , על התעוזה ועל זה שהם נתנו תחליף טוב למעבדים החלשים (יחסית כמובן) שלאינטל היו אז

פורסם

אפשר להגיד שלקנות היום AM2 זה לא רע ביכלל אה למרות שיש את הקונרו

פורסם

מסכים , סביר להניח שסדרת הfx תהייה יותר משתלמת מהקונרו לאוברקלוק, השאלה היא שוק המעבדים הביתיים והמשחקים (שאיתו אני מתעסק) , מה יהייה יותר טוב שם , יש למה לחכות...

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs::yelclap:חבריה

אני ממש מלא גאווה מהחבורה הכותבת (למרות שליאור ויואב בהתחלה מעט שברו את התיקווה והרוח בציניות שלהם :kopfpatsch:)

אכן כך צריך להתנהל רוח הדברים לכתוב את המיטב שאתם יודעים וחשובים

אין שום קנס גם לשטויות במידה והיו נכתבים

אני מחזק את כל הכותבים המשיכו זה רק מעשיר את כולם

המון תודות לאחים והחברים חופשה נעימה

:welcomeani: O0 :aktion031:

פורסם

גם אם כל FX יעלה כמו 6600, עדיין כמעבד יחיד הוא מפסיד לאינטל, ושני מעבדים כאלה, כלומר מעל 1000$ על מעבדים ועוד 2GB זיכרון לכל מעבד, כלומר ארבה ג'יגהבייט יוצא עסק יקר. מאוד יקר. 1500$ אם לא יותר רק על מעבדים וזיכרונות, וזה בהנחה ולא תצטרך CF או SLI בשביל להפעיל את הדבר הזה. כלומר - אנחנו מדברים פה על סכומי עתק!

כלומר, כל מי שבנה על 4X4 - יכול לשכוח מזה בתור משהו משתלם. אולי חזק - אבל במחיר של פלטפורמה בלבד (SLI/CF+4GB+2XCPU) אפשר לקנות שני מחשבים חזקים מאוד מבוססי קונרו.

פורסם

שורה תחתונה - ל-AMD יש סיכוי רק אם הם יורידו מחירים. אם הם מורידים מחירים בצורה אגרסיבית, יש להם מעבדים וטכנולוגיה שיכולה להתחרות בקונרו, אבל לא במחירים הנוכחיים.

AMD - שמעתם?

4800+ באלף שקל. הולך?

פורסם

חוץ מהעובדה שAMD מוכרת את כל מה שהיא רק מצליחה לייצר.

למה באמת רוב המעבדים שלה יקרים כ"כ? ובמיוחד הכפולי ליבה והFX...

כי תאכלס אם הם היו מוכרים מעבד נגיד 3800 כפול ליבה והמתחרה שלו מצד אינטל אם אני לא טועה זה ה930 או ה920..

אז אם היו מוכרים באותו המחיר אני חושב שהם היו המובילים בעלות/ביצועים

אני צודק או שחפרתי סתם כמו איזה נוב? :smile1:

אהה כן והשאלה שלי על למה הם כ"כ יקרים... חחח באמת למה??..

פורסם

חוץ מהעובדה שAMD מוכרת את כל מה שהיא רק מצליחה לייצר.

למה באמת רוב המעבדים שלה יקרים כ"כ? ובמיוחד הכפולי ליבה והFX...

כי תאכלס אם הם היו מוכרים מעבד נגיד 3800 כפול ליבה והמתחרה שלו מצד אינטל אם אני לא טועה זה ה930 או ה920..

אז אם היו מוכרים באותו המחיר אני חושב שהם היו המובילים בעלות/ביצועים

אני צודק או שחפרתי סתם כמו איזה נוב? :smile1:

אהה כן והשאלה שלי על למה הם כ"כ יקרים... חחח באמת למה??..

מכייון שAMD מוכרת כל מה שהיא מייצרת, ואפילו יש מחסור בעולם והיא בקושי עומדת בהזמנות..

אז תגיד לי אתה, למה לה להוריד מחירים ??? אם עכשיו קונים ממנה במחירים גבוההים : :kopfpatsch:

מתי שכושר הייצור שלה יעלה וישאר עודף אני חושב שיהיה הורדת מחירים :jump:

תקנו אותי אם אני טועה. :xyxthumbs:

פורסם

זה עניין פשוט של הצע וביקוש.

זה עובד בכל תחום במשק.

פורסם

קצת הגזמנו 4800 באלפייה, לא? :P

והיא באמת עומדת לחתוך ברגע שאינטל תשחרר את הקונרו לעולם, 3800 לאזור האלפייה.

פורסם

הגזמנו?

גם אם ה-4800 הוא קצת יותר טוב (דגש על ה-קצת) מה-6300, הרי שזה בהשוואה של הביצועים הרגילים. אם מאיצים את הקונרו סולידית בהתאם ליכולות שלו, אפשר להתעלות על ה-4800. חשבון פשוט - אם ה-6300 יעלה 1200 אין סיבה שה-4800 לא יעלה אותו דבר.

למרות שכאן ההשוואה היא בהתחשר ב-OC שרוב המשתמשים לא עושים. אבל לי זה לא משנה - ה6300 יכול לעקוף את ה-4800 ב-OC סולידי והוא עולה הרבה פחות ממנו. אז מה אני אקנה? נחשו.

ש-AMD ימכרו כמה מעבדים שהם רוצים, אני את הכסף שלי שם במקום שנותן לי את התמורה הגבוהה ביותר.

פורסם

אבל מצד שני - אתה מסכים איתי שלייצר 4800X2 יותר יקר מלייצר 3800?

ככל שהתדר יותר גבוה - סיליקון יותר איכותי עם פחות אחוזי הצלחה - מחיר יותר גבוה.

כלומר - הם לא יכולים למכור במחירי הפסד. הם יכולים ברווח מינימלי של כמה דולרים בודדים למעבד, אבל לא במחירי הפסד. אינטל אולי יכולים - אבל AMD לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים