פורסם 2007 ביוני 2518 שנים פשוט... אין מילים!ושאלה קטנה, עיקמת ת'פרספקס או שזה רק ניראה ככה בתמונה האחרונה?
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים ותקריב על הפרספקס , כדי שתוכלו לראות את הכיפוף שהוא עבר, כדי להתאים לפרופיל שממנו יוצרה דלת המארז:ובאמת מוד מדהים, מחכה לראות איך זה יראה בסופו של דבר (:
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אוי אוי אוי.. לא שמתי לב להערה הזאת. את כל השאר ראיתי ואת זאת לא =\תודה Vatos-Locos.ואם כבר, איך כיפפת את הפרספקס?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים יפה מאוד!אהבתי ת'סמל שלך על הפרספקס..גם הפרספקס הזוהר יפההוא בטח חימם אותו וכיפף
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר יאללה מחכה לראות כבר את התוצאה הסופית...! אני מאוד מקווה שאני אסיים את הפרוייקט השבוע, אם לא, כנראה שהוא לא יסתיים בחודשים הקרובים דיי ניחשתי שזה נעשה בעזרת חימום. השאלה היא - בעזרת מה הוא חימם את זה? פאן תעשייתי, מתוצרת בוש, 600 מעלות צלסיוס ותודה על התגובות לילה טוב
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר תם ונשלם עוד חלק במארז, והוא הדלת הקדמית החלק האחרון שנשאר לי לסיים הוא הדלת השמאלית מה שעשיתי היום בדלת הקדמית הוא קיבוע הפרספקס הזרחני, בניגוד ללד המקורי שבא עם המארז ומאיר את הדלת, החלטתי לעשות שדרוג, ולדחוף שם קטודה עגולה כרגיל, כמו שאתם יודעים אני אוהב אפקטים מיוחדים בתאורה, ולכן בחרתי בקטודה כחולה: 1. הכחול מאוד דומה ללבן, ולכן הפרספקס מואר חזק מאוד ומציג היטב את האייקון של הפרוייקט 2.הצבע הכחול יוצר "הילה" מסביב לקדח, ו"מורח" את שאר הדלת באור כחול עמום ויפה כמה תמונות מהתהליך, וכמובן כמה תמונות מהתוצאה הסופית שבת שלום, וגמר חתימה טובה
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים טוב מאוד אלי... אהבתי ביותר... הקתודה בצורת מעגל היא של מאורר נכון?Aviko
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים כמה עלה לך הסטנד שמדמה כרסומת ? ואם אפשר לדעת מאיפו קניתה זה יהיה נחמד . תודה
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים יפה מאוד, אלי!!!נראה ממש טוב!טוב מאוד אלי... אהבתי ביותר... הקתודה בצורת מעגל היא של מאורר נכון?Avikoכן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.