פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר arkadur אתה יכול לתת מיקום מדוייק לחנות שממנה קנית את הגומי U ? מה השם ,איפה בדיוק באיזור התעשיה של חולון?? אם זה עדיין רלוונטי (המון זמן לא עיינתי בת'ארד הזה..) אז המקום נקרא בשם "גומי תל אביב" מכיוון שאני לא מהאזור, הכי טוב שתיצור איתם קשר, והם ינחו אותך כיצד להגיע (אני מאמין שאתה מכיר את המקום טוב ממני) -------------------------------------------------------------- ובשעה טובה , כמו שאמרתי בת'ארד השני שלי, אני ממשיך לעבוד על הפרוייקט אז העדכון של היום: סימון החיתוך בגג המארז לרדיאטור ה"משולש" בסיום החיתוך, ולפני שיוף לאחר שיוף, והשמת גומי U תקריב: בין הרדיאטור לגג, אני אשים פלטת פרספקס (שאני צריך לקצר ברוחב..) נעבור לדלת המארז: מכיוון שויתרתי על המארז התחתון (א. אחרי כל העבודה, מתברר שהוא מיותר, ואני יכול להכניס הכל במארז הקיים | ב. אני צריך את הפרופילים לפרוייקט השני) אני משתמש ב"דלת" שהכנתי עבור המארז "לשעבר" ואנו נקבל משהו בסגנון הנ"ל כאשר, המבחנות יקובעו בעזרת מתקן מיוחד (פרטים בהמשך) לדלת הקטנה, והיא "תצוף" על הדלת הגדולה לסיום, הבייבי החדש שלי ( הכרסומת), היא עדיין בתהליכי קיבוע, ולכן לא השתמשתי בה היום הבלוקים על הלוח אם: עדכונים נוספים - בקרוב
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אתה גדול!!!, כמה אתה רוצה בתמורה שתעשה לי אחד כזה :s05: ;D ;D ;D ממש גדול,אני מצפה בכיליון עניים לעידכון נוסף
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים damn sexy!! תעשה לי ילד! בעצם לא, כורסמת עדיף ואני לא אוהב את הגומי U ששמת.. הוא גדול מידי לדעתי. עושה רושם של צמיד של רכב שטח.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים כל העבודה והציוד הזה על גרוטאה? מה בדיוק הקטע, למה בנית בלוק קירור מים ל6600 שהוא אפילו לא GDDR3?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר כל העבודה והציוד הזה על גרוטאה? מה בדיוק הקטע, למה בנית בלוק קירור מים ל6600 שהוא אפילו לא GDDR3?א. הציוד אצלי המון זמן (רוב חלקי הקירור, והמחשב עצמו כמעט שנתיים אצלי, רק לאחרונה היה לי זמן פנוי לעבוד על הפרוייקט)ב.העבודה התחילה מזמן, אני רק מסיים אותהג. אם יהיה לי כסף מיותר (אני חוסך למחשב חדש- נייד ), אני אשים לאחי הקטן כרטיס טוב יותר במחשב הנ"ל-----בקשר לגומי U, כמו שהסברתי בפורום אלק' ומודינג, יש כמה סוגיםאני בחרתי לעבוד עם הגומי הזהעדכונים נוספים בקרוב
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים איפה קונים פלטת XY כזאת בשביל להפוך מקדחת עמוד למחרטה? תודה! עריכה: אתה מודרייטור, כבוד!
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים מחבר איפה קונים פלטת XY כזאת בשביל להפוך מקדחת עמוד למחרטה? אם זה עדיין רלוונטי- פנה בה.פ -------- נעבור לעידכון הקטן של היום אני מצטער מראש על האיכות הגרועה, פשוט הסוללות במצלמה נגמרו ומכיוון שיש לי פלאפון גרוע, אין לי מקום, כלומר , לא צילמתי את התהליך עצמו, אז אתם תראו את התוצאות לקחתי חלק מהפנל הקדמי, ובעזרת מקדח כוס (והרבה שמן קירור).. קדחתי חור בקוטר 4 ורבע אינצ' (102 MM כמדומני) לאחר מכן, הכנתי פלטה פנימית, מפרספקס ירוק זרחני, שתהווה הגב של המדבקה היה צריך לעבוד עליה קצת, בעיקר שיופים וכיפופים (פרופיל די מעצבן למען האמת..) יש רק איזה "שפיץ" קטן שצריך לחתוך.. כעיקרון הפלטה הפנימית מוכנה.. אתם יכולים לראות את הקימור שנוצר מהכיפוף כמו כן, הכנתי וליטשתי טבעת מפרספקס רגיל, עדיין לא החלטתי אם לשים אותה או לא בינתיים התקדמתי עוד שלב בקירור המים, והוא הכנת הפלטה העליונה לגג המארז, שדרשה המון התאמות (בעיקר מפרצי ה5.25" דרשו המון התאמות) בסופו של דבר, הפלטה נכנסת די יפה, נשאר רק לקדוח חורים למאווררים ולקבע אותה, ואת הרד' מתחתיה.. זהו להיום. עדכונים בקרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.