פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים יפה מאוד.. יש לך עדיין מלא בלאגן במחשב. כמה רצו ממך ואיזה גודל של פלטה..? אולי נסדר לך משהו בזול..
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר גרישה, עשית אותי רוסי? (חלאס עם האילושה שלך..)עדכון של היום:השגתי פח אלומיניום, רשת MESH, ובשעה טובה גומי U..שבת שלום
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר ההתעללות צפויה להיות מחר (צריך לפרק את המארז בשביל זה ) במסגרת העבודה, עברתי ליד אזור התעשייה של חולון (צומת טמפו וכו') כאשר רציתי לצאת משם לכיוון ירושלים - הסתבכתי, והגעתי לאזור תעשייה מה שלא מצאתי בירושלים חודשים - מצאתי שם (ועוד ביום שישי!) תוך חצי שעה.. קניתי 1X1 אלומיניום 1MM (מסוג 10XX : ) רשת מש (לצערי לא היה לו מאלומיניום, אך תעבור ציפוי בלכה להגנה מפני חלודה) 100X30 וגומי U, בשעה טובה.. ליתר ביטחון קניתי 10 מטר, שיהיה (לא מזיק) וזהו, אני מוכרח לציין שהמחירים שם מאוד זולים כמה תמונות: עדכונים בקרוב
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אחלה סחורה יש לך בהצלחה במשך.(אני אוהב לראות איך אתה עובד ביסודיות זה מגניב אותי תמשיך כך).
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר תודה על התגובות , ונעבור לעדכון של היום לצערי התוכנית הייתה לעבוד משעה 12 עד הערב, לצערי, העבודה לא אפשרה זאת , אז עבדתי משהו כמו שעתיים וחצי פרקתי את הפנל הקדמי והדלתות של המארז (כדי לעבוד עליהם במודרייה) - פירוט בהמשך נתחיל בחיתוך האלומיניום לצד הימני של המארז התחתון (הדלת הימנית + החזית, יהיו יחידה אחת, פשוט לא היה לי כוח לחתוך ולכופף את האלומיניום) לאחר החיתוך, הברשתי את האלומיניום קלות (נייר 400), ה"פיניש" בסוף לאחר מכן, עברתי לדלתות השמאליות של המארזים: ציפוי במסקנטייפ וסימון החיתוך לא זכור לי אם אמרתי, אבל המארז התחתון ארוך ב5 CM יותר מהמארז של TT (אחת ההפתעות היא מעיין "חופה" שתשתלב מאחור) הכנות לפני החיתוך: בסיום החיתוך, לפני שיוף לאחר ליטוש, ובדיקת גומי U לאחר חיתוך הדלת הקטנה: מפאת חוסר הזמן (צריך לחזור לבית.. מחר חוזרים לבסיס ), לא הספקתי לשייף את הדלת הנ"ל.. כמה תכנונים שלא יצאו לפועל היום: התכנון הוא לקדוח בעזרת מקדח כוס חור למדבקה המדבקה תשב מאחור, מודבקת על פרספקס, מאחורי הפרספקס אני אמקם קטודה עגולה שתאיר את המדבקה.. (זה הדבר הראשון שרציתי לעשות, אך לא הספקתי לקנות את הכוס בקוטר המתאים) 2 הדלתות יחד לאחר החיתוך ועל המארז הקטן: (צריך למצוא זמן לחתוך את החלונות בפרספקס..) זהו להיום - בנוסף תמונות של הMESH, והגומי U (לפצות על התמונות הגרועות מיום שישי)
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים כרגיל... אחלה עבודה!אהבתי את ההתקדמות!דבר איתי כשתוכל, אני צריך לדבר איתך על כמה דברים...
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים arkadurאתה יכול לתת מיקום מדוייק לחנות שממנה קנית את הגומי U ?מה השם ,איפה בדיוק באיזור התעשיה של חולון??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.