פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר ההבדל המשמעותי ביותר הוא שכולם משחקים ב2007! (כך יהיה לך קל יותר למצוא שחקנים לשחק נגדם וגם להשתתף בליגות וכו')2007 הוא בעצם 2006 עם כמה אפשרויות חדשות ובעיקר תיקוני כל התקלות מהמשחק הקודם, כך שהוא בהחלט המומלץ מבין השניים!
פורסם 2007 ביולי 518 שנים עזרה דחוף אני לוחץ על A בMadden NFL 07 וזה לא זורק איך זורקים תכדור במקום זה הוא דוחץ לצד ימין
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה צריך עזרה בפוטבול אני חדש אני משתגע
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אולי תעזרו לי כבר אני שואל איך אני זורק תכדור ? ואיך אני עושה תאותיות שמעל השחקנים בשביל לזרוק? עשיתי בטעות
פורסם 2007 ביולי 918 שנים super_venomתקרא חוקים, אף-אחד כאן לא חייב לך כלוםאתה מקבל אזהרה ראשונה על הקפצה, בשלישית תורחק/תושתק
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים סוף סוף למדתי לשחק בפוטבול 41 7 לי ולא יכלתם להגיד לי שבG עושים חצים בשביל לראות לאין אני צריך לזוז ומתי אני יכול לזרוק למדתי לבד ואתם מפסידים לפעמים נגד הקבוצה home time משהו כזה והיה לי 6 0 אחרי שהפסדיתי נגדם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.