עבור לתוכן

Madden NFL 2007 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

2 שאלות :

אפשרות נוספת היא לבצע המרה של 2 נקודות (two point conversion) ע"י מהלך התקפה מה- 3 יארד. לרוב קבוצות יעדיפו ללכת על בעיטת הבונוס מאשר על ההמרה, אלא אם המצב במשחק מצריך זאת.

מה זאת אומרת מה-3 יארד ? הכוונה היא מקו ה-30 יארד כמו שבתמונה ? ז"א שהקבוצה מתחילה מהלך כמו מאמצע המגרש רק בקו ה-30 יארד ?

שער שדה (field goal) -דרך נוספת לצבור נקודות היא ע"י שער שדה. כלומר, מהלך של בעיטת הכדור לעבר שער היריב. אם הכדור נכנס אל בין שתי הקורות העליונות הקבוצה מקבלת 3 נקודות.

מתי ניתנת ההזדמנות הזאת ? כאילו, מה גודם לתחילת המהלך הזה ?

נשמע משחק נורא מעניין, אני רוצה לצפות בכמה משחקים לפני שאני ינסה להתחיל לשחק.

אז מישהו פה יודע מתי יש שידורים של משחקים ב-ESPN או ביורוסופרט או בכל ערוץ ספורט אחר ?

• תגובות 50
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש ביס/HOT לוח שידורים... תחפש

פורסם
  • מחבר

אפשרות נוספת היא לבצע המרה של 2 נקודות (two point conversion) ע"י מהלך התקפה מה- 3 יארד. לרוב קבוצות יעדיפו ללכת על בעיטת הבונוס מאשר על ההמרה, אלא אם המצב במשחק מצריך זאת.

מה זאת אומרת מה-3 יארד ? הכוונה היא מקו ה-30 יארד כמו שבתמונה ? ז"א שהקבוצה מתחילה מהלך כמו מאמצע המגרש רק בקו ה-30 יארד ?

שער שדה (field goal) -דרך נוספת לצבור נקודות היא ע"י שער שדה. כלומר, מהלך של בעיטת הכדור לעבר שער היריב. אם הכדור נכנס אל בין שתי הקורות העליונות הקבוצה מקבלת 3 נקודות.

מתי ניתנת ההזדמנות הזאת ? כאילו, מה גודם לתחילת המהלך הזה ?

אשמח לענות על שאלות טובות:

1. הכוונה היא שאם מחליטים, לאחר טאצ'דאון, לבצע המרה של 2 נקודות, אז הכדור יונח על קן ה- 3 יארד של היריב ומשם תוכל לעשות את המהלך.

דרך אגב, אם מחליטים על נקודת בונוס רגילה, זאת תהיה בעיטה מ- 20 יארד, למה? הכדור עדיין מונח על ה3 יארד במהלך. העניין הוא שתמיד מוסיפים 7 יארד ממיקומו של הכדור פלוס ה- 10 יארד של האנד זון (השער נמצא בסופו) וזה המרחק של הבעיטה (זה כנראה המרחק האופטימלי לביצוע בעיטה, מאיפה שהכדור נמצע עד לאיפה שהבועט נמצא).

* תיקון טעות לגבי חישוב מרחק הבעיטה.

2. ההזדמנות הזאת, אפשר להגיד, ניתנת לך מתי שאתה רוצה. העניין הוא שזה בלתי אפשרי לבצע שער שדה מ- 80 יארד. כאשר תגיע למיקום סביר של הכדור (33 יארד מינוס בשטח של היריב = בעיטה מ- 50 יארד מינוס) אז כדאי לבעוט, וגם זה רק כאשר הגעת לדאון רביעי או שהזמן עומד להגמר לך.

בקיצור, אפשר לבחור לעשות FG מתי שרוצים, רק שצריך להגיע למצב שבו זה אשכרה יהיה אפשרי להכניס אותו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ד"א חברים, MADDEN 2007 צריך לצאת ב20 לאוגוסט לפי גיימספוט :)

פורסם

קצת מוזר אצל EA שהם עושים משחק של נגיד 2007 ב2006...

פורסם
  • מחבר

ככה EA ושאר החברות עושות מאז ומעולם...

מי שמעוניין במשחק מאדן ברשת שיגיב עם מספר ICQ!

פורסם

ניסיתי לשחק היום בmadden 2003, פשוט לא הצלחתי >.>

והמשחק רץ מהר מדי משום מה:x

פורסם

תגידו את כל התחרויות רשת שמקיימים ל battlefield 2 , מקליטים את הקרבות? מעניין אותי לראות קרבות רשת קבוצתיות , נשמע אדיר

פורסם

1. מה זה קשור לפה :s07: :s07: :s07::bash: :bash: :bash:

2. לא כולם

פורסם

ניסיתי לשחק היום בmadden 2003, פשוט לא הצלחתי >.>

והמשחק רץ מהר מדי משום מה:x

מה בדיוק לא הבנת? חוץ מזה, כממו שאפשר להבין, דיברו כאן על מאדן 2006.

למרות זאת מעניין אותי לדעת מה לא הבנת ומה זאת אומרת "...רץ מהר מדי ..".

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם מישהו רוצה לשחק ברשת זה האיי סי קיו שלי 136801576

פורסם
  • מחבר

המדריך יעודכן בקרוב ל- Madden NFL 07

:)

עריכה: אני מארגן ליגה למאדן 2007, אז מי שמעוניין שיצור איתי קשר (PM/ICQ)

פורסם

מדריך מעולה! מאז שקראתי אותו אני לא מפסיק לשחק

פורסם

מדריך מעולה! מאז שקראתי אותו אני לא מפסיק לשחק

מאדן 2007 שולט!

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את 2003 ואני מתלבט בין 06 ל-07. יש הבדל משמעותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים