פורסם 2006 ביוני 2619 שנים דווקא בחנות שציינת (אותה אני לא מכיר) הוא עולה 455 ש"ח:http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101&products_id=6559
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים תלוי איזה 2 מסילותל-99% מהאוברקלוקרים הליברטי יספיקלגבי ה-AX מול ה-P-VEההבדל הוא ב-PFCב-AX יש אקטיביב-P-VE יש פאסיבישים לב שבדף מוצר של ה-AX אין פירוט של התפלגות זרמים (לכל אחד מהדגמים יש כמה גירסאות)ב-P-Ve ישוהייתי מעדיף את ה-350 על פני ה-370 וואט
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר תלוי איזה 2 מסילותל-99% מהאוברקלוקרים הליברטי יספיקלגבי ה-AX מול ה-P-VEההבדל הוא ב-PFCב-AX יש אקטיביב-P-VE יש פאסיבישים לב שבדף מוצר של ה-AX אין פירוט של התפלגות זרמים (לכל אחד מהדגמים יש כמה גירסאות)ב-P-Ve ישוהייתי מעדיף את ה-350 על פני ה-370 וואטשוב מתנצל על הבורות שלי בתחום- ליאוווווווווווווור למען השם דבר איתי עיברית!!!מה זה PFC?!?!?!?מה זה אומר PFC אקטיבי ומה זה PFC פאסיבי?!?!?ומה עדיף לי בכלל את האקטיבי או את הפאסיבי?
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים על רגל אחתבהמרות מתחים (AC ל-DC בספקי כוח) נוצר פוטנציאל (הפרש) בין ההספק האמיתי (שמכונה ההספק האמיתי) והספק מדומההפוטנציאל הזה נקרא Power Factor, או בקיצור PFPFC זה רכיב שמתקן את אותו פוטנציאל (או לפחות מנסה)אקטיבי עומד על ערך PF=0.99 (או במילים אחרות 99%)ופאסיבי על PF=0.7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.