פורסם 2006 ביוני 2419 שנים האם יש סרבר PVE שיש בו אוכלוסיה גדולה מאוד של שחקני הורד?כרגע אני באליינס בסילברמוןיש לי פלאשבקים כל הזמן וזה גורם לי להתגעגע להורד אבל יש בעיהבשרת סילברמון אוכלוסיית השחקנים בהורד מאוד מאוד קטנה ותמיד אין הרבה שחקנים שירצו לעשות את הקווסט או הדבר או מה שלא יהיהכמות החפצים בAH מאוד פיצית, בקושי יש נשקים טובים במחירים טוביםאולי אי פעם במיליון שנההיחס שחקנים בין הורד לאליינס שם זה 1הורד ל3.5 אליינס שזה מטורףוגם בקושי בהורד שם יש איזה 2-3 גילדות רציניות שעושות ריידס ועם תנאי קבלה מטורפים ואנשים מפגרים וילדותיים שמתווכחים על כל דבראז מה שאני מחפשסרבר PVE עם הורד שיש לו מלא מלא חפצים בAH כל הזמןומלא שחקני הורד אם אפשר הפוך מהמצב בסילברמון שלהורד יהיה יחס גדול יותרוהרבה גילדות רציניות שעושות ריידסתודה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אין לי ניסיון בשרתים אחרים חוץ מב- Sylvanas.אבל פה ב- Sylvanas יש מלא גילדים שעושים ZG MC BWL, אין בעיה למצוא כאלה.ואף פעם לא היו לי ממש בעיות למצוא אנשים למשימות פופולריות.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר הרבה גם בלילה?פה אפילו בלילה יש הרבה אנשיםושאני שם עורות למכירה הם נקנים בשניות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.