עבור לתוכן

איך לחבר אלחוטית מחשב כף יד אסוס לרשת קווית - מה צריך?

Featured Replies

פורסם

שאלה בשביל חבר.

יש מחשב כף יד אסוס מדגם A636. למחשב יש כמובן WiFI ו- BlueTooth.

בבית יש שני מחשבים ניייחים עם WinXP שמחוברים ביניהם ברשת דרך נתב D-Link DI604. החיבור לתשתית הוא דרך הכבלים, מודם מוטורולה. הרשת היא קווית ולא אלחוטית. העסק עובד ממש טוב.

איך אני יכול לחבר את מחשב כף היד לאינטרנט? האם צריך לקנות נתב אלחוטי ולחבר אותו לנתב הקווי הקיים ? אם כן יש לכם המלצה על נתב טוב עד 300 ש"ח ?

אני מעדיף פתרון שיאפשר חיבור אלחוטי לאינטרנט של האסוס ללא תלות שאחד המחשבים הקבועים יהיה דולק.

פורסם

שאלת וענית. ראוטר אלחוטי או ACCESS POINT ייתנו לך את הפתרון המבוקש. לגבי המלצה, תעשה קצת חיפוש בפורום.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ואיך ההגדרות של הנתב האלחוטי יעשו - דרך מחשב כף היד?

חשבתי שזה מה שצריך לעשות אבל משום לא נשמע לי הגיוני לחבר נתב על נתב. אבל מתברר שזה ככה.

אם אני קונה נתב אלחוטי כגון D-Link DI-624 - יש לו כניסת WAN ו- 4 יציאות LAN. אני אמור לחבר את הנתב האלחוטי לנתב הקווי הקיים. איך מחברים - מהנתב הקווי דרך יציאת LAN אל הנתב האלחוטי לכניסת ה- WAN ? איזה כבל צריך? בקטע הזה ממש נאבדתי.

פורסם

נתב על נתב מיותר לחבר, אם אתה קונה נתב אלחוטי אז אתה לא צריך את הDLINK. לרוב הנתבים האלחוטיים יש סוויץ מובנה של 4 יציאות ככה שהרשת הקווית לא תצטרך להשתנות בכלל. לגבי הגדרות, זה כבר לא בעייה בכלל. שתגיע לגשר הזה, נעזור לך לחצות גם אותו :)

פורסם
  • מחבר

OK הבנתי הייתי מבולבל לגמרי!!!

כל מה שצריך זה להחליף את הנתב הקיים בנתב אלחוטי שיש לו גם יציאות LAN וזה הכל! לצורך העניין משהו בדיוק כמו ה- DI-624.

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים