פורסם 2006 ביוני 2319 שנים http://shipit.ubuntulinux.orgאפשר להזמין דרך שם, נחמד וחינמי.שימו לב, ייתכן שבהזמנות של מעל CD1 תחוייבו בעמלת שירות, אני מציע להזמין CD1 כל פעם.לפני ההזמנה דרושה הרשמה לLaunchPad, ישנו קישור בדף,תהנו.[move]UBuntu Linux 6.06[/move]
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים כן... בטח, שלחו לי כבראבל אל תזמינו אם אתם סתם תשימו בארון, זה עולה להם לא מעט כסף, בבקשה אל תהיו ישראלים כי בסוף יסגרו את זה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים טוב אני יזמין מחר כנראה למה אני הפוך עכשיו אחרי וודקה ואני לא ישים את זה בארון אלא במגירה סתם אולי אני אתקין את זה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים למה סתם להיות אידיוט?פשוט תוריד את זה במקום לחכות חודש ולבזבז למפתחים כסף.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר למה סתם להיות אידיוט?Watch your mouth boyזה לא להיות אידיוט, זה נחמד שיש את הCD.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים Watch your mouth boyלא דיברתי אליך...זה לא להיות אידיוט, זה נחמד שיש את הCD.תעשה מה בראש שלך, לפי דעתי זה מטומטם.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים Watch your mouth boy זה לא להיות אידיוט, זה נחמד שיש את הCD. מה הבעיה לצרוב את זה?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים זה עולה כסףומה אכפת לכם בכלל הם רוצים לשלוח שישלחו ובטח הדיסק מודפס עליו משהו לא סתם דיסק צרוב שישלחו בחינם למה לא
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים יקח חודש חודש וחצי עד שיגיע אליך כאשר תוך שעה שעה וחצי של הורדה יהיה לך את זה על המחשב ואז אתה צורב לעצמך :\
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר זה חינם לגמרי! הזמנתי כבר 2 דיסקים והם הגיעו תוך חודש (כל אחד)נכון, אפשר להוריד מהאינטרנט, זה מהיר יותר,אבל נחמד שיש לך את הדיסק ה"מקורי"...אתם לא חייבים להיות אנטי, אתם לא רוצים? אל תורידו.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אנחנו לא אנטי, רק רצינו למנוע את זה שהוא יזמין 30 דיסקים בגלל שזה בחינם כמו ישראלי מכוער.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים זה חינם לגמרי! הזמנתי כבר 2 דיסקים והם הגיעו תוך חודש (כל אחד) נכון, אפשר להוריד מהאינטרנט, זה מהיר יותר, אבל נחמד שיש לך את הדיסק ה"מקורי"... אתם לא חייבים להיות אנטי, אתם לא רוצים? אל תורידו. תפסיק להיות כלך כך ישראלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.