פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אני כל כך אוהב את זה ...... ;D 5........ 4.......... 3............ 2.............. 1...................... ו....ננ...... :
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אגב אני יודע איפה תוכל למצוא את המספר וזה כמובן בתוך האריזה שתקנה בחנות משחקי המחשב הקרובה לביתך אבל עד אז שלא יהיו טעויות .... 5... 4.... 3....... 2......... 1............... וננע ...........................! :lol: :asthanos: MOHAHAHAHAHAHAHA :asthanos:
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אז אם יש אותו לאח שלך, אז תשאל את אח שלך, ולמה שהוא ישלח לך משחק בלי המספר הסידורי?
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אח שלי שלח לי אותו מאמריקה לפה ולו היה את המספר הסידורי שלואז שלח את המשחק חזרה לאח שלך, תגיד לו להכנס לחנות ממנה הוא קנה כדי שיחליפו לו את המשחק. המספר הסידורי מגיע בסוף החוברת. אם יש לך חוברת הוראות - תבדוק בסוף. אם אין - נדפקת.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים רק שאני שולח הודעות בלי קשר אז כועסים עלי!, יופי באמת!!!אם תרצה משהו ממה שביקשת תפנה אלי בפרטי ואני אוכל לעזור לך "לסדר דברים".
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אכן.NO WAREZ HEREhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=16415
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.