עבור לתוכן

לכל מי שרצה סאונד מצויין עם אוזניות הגיעו דגמים של ULTRASONE לארץ D:

Featured Replies

פורסם

http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181800

החברה גרמנית דיי חדשה (נוסדה לפני כמה שנים) בארץ אף אחד לא שמע עליה אבל היום ראיתי שהתחילו למכור מוצרים שלהם.

לפני שנתיים קניתי בחו"ל את האוזניות שלהם ל DJים (עלה לי 100 יורו בארץ זה יותר יקר) והסאונד שלהם מדהים הרבה יותר טוב מכל מה ששמעתי עד היום.

יתרונות:

סאוד טיבעי.

מרגישים את הכיוון של הצליל בצורה מדהימה (שומעים מאחורה מהצדדים ומקדימה כמו במערכת קולנוע משהו מגניב מורגש במיוחד בדיסק הדגמה ובמשחקים).

עיצוב יפה.

עוד כמה דברים שאני לא זוכר.

חסרונות:

קשת מחומר שלא כל כך בנוי לעמוד בטמפ' בארץ (יש אחריות וגם עם קונים בחו"ל החברה מודיעה לספק להחיף לכם לי החליפו בלי שום בעיה).

באוזניות של חברות אחרות יש טיפה יותר באס אבל ההבדל קטן.

פורסם

נישמע מענין

תגיד מה המחיר שלהם בזאפ למה משום מה האתר לא עולה לי :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

יש 4 דגמים

הכי זול 370 שקל

אחרי זה 590

השלישי 690

והכי יקר 790

אין את הדגמים ל DJ ניראה לי רק את של הגיימרים

פורסם

בעעעע כבר חשבתי שהביאו את האוזניות המיוחדות לנגנים ה-ICANS....

באסה

פורסם
  • מחבר

אל תזלזל בהן רק כי שמעת על משהו אחר מניסיון איתן הן מדהימות

השוותי בין האוזניות של ULTRASONE לאוזניות שאני משתמש בנן במחשב (למרות שזה לא הוגן כי אני עם אוזניות של 70 שקל) השוותי בעזרת הדיסק הדגמה שמגיע עם האוזניות של ULTRASONE וההבדל היה ענק (תוצאות דומות עם כל האוזניות שיש לי בבית)

פורסם

ה-ICANS הם של ULTRASONE ..

פשוט חשבתי שהתכוונת שהביאו אותם.

פורסם
  • מחבר

למה לעזזל ה ICANS נמצאות במקום אחר וצריך לעשות להן חיפוש בגלל זה לא ראיתי אותן אף פעם.

דגם חדש אבל לא אחד הדגמים הטובים שלהם הוא זול יותר (110 יורו אחד הדגמים הזולים שלהם) וגם במידע עליו לא מראה שום יתרון חוץ מגודל עולה. האוזניות שאני קניתי ב 100 יורו עולות שם 130 יורו (הצלחתי להוריד את המוחרים ב 30 יורו ;D)

פורסם

לא שמעתי את ה-ICANS, הקטע שהם מותאמות במיוחד לנגנים והם גם ממש יפות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים