פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אולי הוא התבלבל עם פנטיום D או קונרו.בכל מקרה כבר אין דבר כזה "פנטיום" אינטל שינו את השם לקור. יש קור סולו וקור דו. בקרוב יהיה קונרו שהוא יהיה קור2דו.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר גם אני חושב ככה, אבל הוא אמר לי שהוא שמע את זה ברדיו, ועוד חבר שלי אמר לי שהוא ראה כתבה על זה בטלוויזיה.מאיפה הם מביאים את זה, בטח יש מקורות שכן אומרים את זה , כי אני בטוח ב-100% שהם לא ממציאים סתם.משהוא יודע?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים רדיו? ממתי מדברים על מחשבים ברדיו..ויותר גרוע\מי בכלל מקשיב לרדיו?! אני לא אתפלא אם הוא שמע על זה בתוכנית של נובים כגון "זומביט"
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אפשר לדעת אילו מעבדיו ייוצרו במהלך השנתיים הקרובות לפי מפת דרכים של אינטל... ואין שם פנטיום 5
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים גם אני שמעתי ברדיו פעם אחת על "פנטיום 5" וגם מכמה "טכנאים" על "פנטיום 5" לכאורהבפועל מסתבר שהכל נובע מהשיטת דגמים של Asusלוחות למעבדי LGA775 מתחילים ב-P5ולכן מי שלא מבין נוטה לחשוב שמדובר בפנטיום 5בפועל לא היה ולא יהיה מעבד כזה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים יכול להיות מה ליאור אמר (שנשמע מאוד הגיוני דרך אגב)ויכול להיות שהם מתבלבלים עם פנטיום סדרה 5XX
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים גם אני שמעתי ברדיו פעם אחת על "פנטיום 5" וגם מכמה "טכנאים" על "פנטיום 5" לכאורה בפועל מסתבר שהכל נובע מהשיטת דגמים של Asus לוחות למעבדי LGA775 מתחילים ב-P5 ולכן מי שלא מבין נוטה לחשוב שמדובר בפנטיום 5 בפועל לא היה ולא יהיה מעבד כזה :lol: "טכנאים" שמסתבר שיש להם בסטה בשוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.