עבור לתוכן

למה מופיע לי רק 130 ג'יגה במקום 160 =(

Featured Replies

פורסם

הגיע לי המחשב החדש היום התקנתי את הווינדוס

בקיצור כשנכסתי לווינדוס ראיתי שיש לי רק 128 ג'יגה איפה נעלמו עוד 30??

הדיסק הקשיח שלי הוא:

W.D 160GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER

פורסם

כי אין לך SP2 של Windows.

פורסם

מה שאני יודע זה שה WINDOWS אף פעם לא מראה תנפח האמיתי של ה HARD DISCK לדוגמא יש לי הארד דיסק 250GB והוא מראה לי רק 232 כנראה משהו דפוק בWINDOWS

פורסם
  • מחבר

נכון יש לי בינתיים את הגירסה של 2002 של הום הדישן אתה אומר שאם אני יתקין את הסרביס פק 2 זה יסתדר??

פורסם

התקנתי את ה SP2 ושום דבר לא הסתדר!!!

פורסם

SP1 תומך רק עד 130 ג'יגה, SP2 יסדר לך את זה.

no43189, העובדה שדיסקים קשיחים מדורגים כ250GB לא אומרת בהכרח שזה 250GB.

למשל דיסק קשיח שמדורג 120GB הוא בעצם דיסק של 111GB~ ולכן לא ה-windows טועה אלא אתה.

פורסם

התקנתי את ה SP2 ושום דבר לא הסתדר!!!

תקרא סטיקי של אמצעי אחסון

SP1 מגביל ל130 ג'יגה

SP1 לא מגביל שום דבר.

ronbil, תתקין SP1\SP2, א"כ תגדיל מחיצה קיימת, או תיצור מחיצה חדשה.

פורסם

הגבלה או תמיכה, זה אותו הרעיון.

פורסם

הגבלה, תמיכה, אותו רעיון?

תעבוד על הנוסח שלך, כי מתוך "SP1 מגביל ל130 ג'יגה" כל אחד יבין שיש הגבלה של 130ג'יגה בSP1 ולא משהו אחר, זה מטעה.

פורסם

domiel ידוע לי הדבר הזה אבל קרו מקרים בעולם..........!

פורסם
  • מחבר

בקיצור אני היום יתקין את הsp 2

אני יגיד לכם מה נסגר :lol:

פורסם

domiel ידוע לי הדבר הזה אבל קרו מקרים בעולם..........!

לא , לא קרו שום מקרים מעולם. ונחזור על זה עוד פעם כמו שכבר ציינו אחרים : הבעייה היא אצלך בידע שחסר לך (ואין סיבה להתבייש או להמציא מקרים שלא היו ולא קרו בגלל הבושה). יצרניות הארדיסקים מתייחסות לגיגה כמיליארד בתים אבל זה בעצם מיליארד ו24 מיליון בתים (למה ? כי למי שהמציא "את הכל" היה יותר נוח לעבוד ככה מבחינת החישובים המתמטיים של החומרה). WINDOWS סופר את נפח האיחסון בצורה השנייה והנכונה מבחינת עולם המחשבים , ככה ש WINDOWS לא "דפוק" כמו שציינת במילותיך.

אם מישהו מתנהג כאן בחוסר יושר חלקי או ברמה לקוייה של מוסר כלפי הצרכן אלו הן יצרניות ההארדיסקים, ואולי גם לקוחות ישראלים שלא משלימים עם העובדה שהם לא יודעים הכל אבל יודעים להיתלונן כמו גדולים ;) בכל מיקרה זה משהו שכבר הרוב רגילים אליו ויודעים אותו ולכן לא נחשב "כפגיעה מוסרית". אחרי הכל באמת מסופקים מליארד בתים על כל גיגה של נפח הארדיסק (גיגה = מיליארד מבחינה מילולית).

ולגבי הSP1 , הוא תומך בנפחי איחסון הגדולים מ128 גיגה ולא מגביל (ואין פה וויכוח על ההגדרה) מי שמגביל הוא הWIN XP המקורי ללא הSP1. ובניגוד למה שנאמר : לא צריך SP2 בשביל לראות דיסק הגדול מ120 גיגה , אבל בכללי לא מומלץ לעבוד היום בלי SP2 , זה סוג של "התאבדות".

פורסם
  • מחבר

עובדה שהצלחתי לעלות בעוד 25 גיג'ה

פורסם

ואת זה אתה אומר למי בדיוק ? על מה בדיוק ובאיזה הקשר ? והצלחת לעלות ממה למה איך בדיוק ובאיזה מיקרה ?

(ואם אתה רוצה להגיד שאחרי התקנת SERVIE PACK קיבלת גישה לשאר ההארדיסק שלך מעבר ל 128 גיגה אז: יופי , כל הכבוד , שמענו את זה בערך 100 פעמים בפורום , רק פה רשמנו את זה 4 פעמים ועדיין - בקשר למה אתה רוצה להגיד את זה ?)

*מצטער אם אני נשמע ציני - פשוט אני לא מצליח להבין מה קשור הפוסט שלך לעמוד האחרון , זה נראה כאילו אתה עונה על משהו שלא נירשם.

*עידכון , אם ענית את תשובתך בקשר לזה :

ולגבי הSP1 , הוא תומך בנפחי איחסון הגדולים מ128 גיגה ולא מגביל (ואין פה וויכוח על ההגדרה) מי שמגביל הוא הWIN XP המקורי ללא הSP1. ובניגוד למה שנאמר : לא צריך SP2 בשביל לראות דיסק הגדול מ120 גיגה , אבל בכללי לא מומלץ לעבוד היום בלי SP2 , זה סוג של "התאבדות".

אז באמת איזה חכמולוג אתה , מה שרשום זה שמספיק SP1 בשביל זה ולא SP2 (שכולל את SP1 בתוכו) , מי שמבטל את המגבלה הוא הSP1 ולא הSP2. מספיק מחשב עם SP1 בכדי לראות יותר מ 128 גיגה (זהו אמרתי את זה בשלוש צורות ברורות , עכשיו אין מצב שמישהו לא יבין , מצב באמת עצוב .... :( ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים