עבור לתוכן

6600GT ב750 שקל שווה לא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל זה בא רק עם שנה אחריות

פורסם

אבל זה בא רק עם שנה אחריות

אתה חושב שאם אחרי שנה שלא קרה לכרטיס כלום יקרה לו משהו? (לא ממש סביר לדעתי )

חוץ מזה, אתה לא תרצה לעבור ל - PCI-E אחרי שנה בערך?

פורסם

שווה להוסיף עוד 75 ש"ח ולקנות את ה - X800GTO AGP (שהוא כרטיס הרבה יותר טוב מה - 6600GT) ב - 825 ש"ח.

לינק - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579

אל תתקרב לX800GTO הזה

הוא של חברה דפוקה

:nono:

עדיף לקנות 6600GT נורמלי מאשר X800GTO זבל

פורסם

אני עם כרטיס ולוח של גיגהבייט+45% אוברקלוק למעבד כבר שנה וחצי ללא שום בעיות..

פורסם

יש דיי הרבה תלונות על המוצרים שלהם,וגם יש ניסיון עם המוצרים שלהם והם ממש לא טובים יותר מאכזבים

יש לי 4 לוחות אם שלהם כולם פשוט גוססים לאחר כמה זמן או מקבלים קבלים מתנפחים.

וגם הכרטיסים שלהם מתחממים יותר מדי

GIGABYTE RULEZZZZZZZZZ!!!!

And You Are Stupid!

:jump:

פורסם

כרטיס סביר - יש לי אותו. הוא מתחמם יחסית( 54 IDLE עד 90 (!) בעומס הכי כבד) החברה טוענת שזה נורמלי

וזה באמת נורמלי לחלוטין. גם לי יש כרטיס דומה ל PCI-E.

מאיפה החלטתם מה נורמלי ומה לא. יש מהנדסי מוצר שתיכננו קירור (מוצלח או פחות) פסיבי בכוונה כדי לא ליצור רעש ויודעים שאלה הטמפרטורות. כל כרטיס נבדק בעומס ועדיין Gigabyte נותנים לו 3 שנים אחריות. זה אומר שהם סומכים על המוצר שלהם ויודעים שהוא יחזיק את התקופה הזאת.

ולידיעתכם הצ'יפים של Nvidia לא בנויים באותה טכנולוגיה של המעבדים. אם מעבד נורמלי מפסיק לעבוד ב 70-80 מעלות, המעבדים של Nvidia יכולים לעבוד קבוע באיזור 110-120 מעלות וגם אם הם מגיעים לקצת יותר הם לא ינזקו. אלה כמובן תנאים קיצוניים אבל ביום קיץ חם (אם החדר חם) בהחלט אפשר להגיע לשם. אבל 90 מעלות במהלך משחק זה בהחלט בתחום העבודה המתוכנן. ואת זה אני יודע כי גם אני הייתי מוטרד וביררתי בחברות. הנה דיון בנושא כשהענין עוד הטריד אותי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=139426.msg1171405#msg1171405

ולענין GIGABYTE הם חברה בסדר גמור והכרטיסים שלה לא נופלים מאף חברה אחרת באמינות ואיכות, כל אחד כאן מדבר מנסיון אישי שלו שלא אומר הרבה. נסיון יכול להיות למחסנאי אצל יבואן שמתוך יבוא של אלפי לוחות יכול לומר שהוא מחזיר 20% ממוצר X ורק 5% ממוצר Y ולא לטכנאי שמרכיב 10 לוחות ו 4 נדפקים - זה יכול להיות סתם צירף מקרים מצער. לרבים כאן בפורום יש GIGABYTE ורובם מרוצים (מאמינות ההמוצר ולא מאפשרויות OC או אפשרויות BIOS וכדומה)

עכשיו לענין השאלה המקורית - הכרטיס הזול הוא 6600GT "רגיל" השני (VP) מיוחד בכך שהוא בעל קירור פאסיבי (כלומר שקט לחלוטין ו... חם) מומהר מהחברה וכולל VIVO.

בלי קשר לכל הנאמר למעלה ה 6600GT כבר קצת מיושן היום ויש את ה - X1600 PRO ל AGP שלוקח אותו בכל פרמטר, אז אולי כדאי לשקול את זה.

פורסם

אל תתקרב לX800GTO הזה

הוא של חברה דפוקה

:nono:

עדיף לקנות 6600GT נורמלי מאשר X800GTO זבל

palit הם בסדר גמור, די לבלבל את המוח!

פורסם

מחזק גם בoc היה לי fg5500 שקרעתי לו את הצורה חחחחחח

פורסם

להיפך דיי לתת כרטיסים של חברות דפקות כמו palit (יש פה כמה שמסכימים איתי פשוט מישתמשים כמוך לא קולטים את זה)

AsD[eyal] אם לך לא היו בעיות זה לא אומר שלאחרים לא יהיו

אני מכיר הרבה אנשים עם תלונות ולא הייתי אומר שזה מזל רע

פורסם

היה לי את דגם ה VP ב PCI-E אבל הכרטיסים זהים גם בקירור. זה כרטיס שעובד על מעל 90 מעלות במאמץ וכמו שאמרו מעלי - זה בסדר גמור.

סף האטת ליבה של 6600GT הוא 145 מעלות, כלומר מתחת לטמפרטורה הזו הכרטיס עובד מעולה ורק מעליה הוא מאט את מהירות הליבה שלו.

אין לך מה לדאוג בכלל. אם אין לך בעיה עם טיפטיפה רעש, וזה באמת מעט, רעש כמו של מאוורר צ'יפסט בערך קח את דגם ה D שמגיע עם מאוורר ומאפשר יותר OC במחיר של עוד מאוורר במארז.

אל תשכח גם שאם הכרטיס חם הוא מחמם את הסביבה שלו אז אם אין לך סירקולציה טובה במארז לא כדאי לך ללכת על דגם ה VP הפסיבי.

או שאתה יכול להתקין עליו קירור אחר כלשהו (זלמן למשל או TR) ולהעביר אותו לכרטיס מסך הבא שלך אחרי שתחליף אותו לדגם PCI-E למשל.

ואין שום בעיה עם PALIT, זו בחירה שלך אם לקנות X800GTO או 6600GT, שניהם טובים ויחזיקו אותה תקופת זמן.

אני טכנאי שנים, קניתי ומכרתי עשרות כרטיסים כאלו, אם לא מאות ואחוז ההחזרות לא גבוה יותר משל כל חברה אחרת כמו ASUS או BFG או XFX למשל.

כל מי שאומר אחרת מדבר מנסיון אישי קטן או סתם משמיץ. אתה מקבל 3 שנים אחריות, למה אכפת לך, גם ככה הוא לא יהיה בבעלותך כנראה עוד 3 שנים וגם אם כן, אחריות היא אחריות ותמיד אפשר לנצל אותה בחנות בה אתה קונה.

פורסם

PalIt is Good.

Cheap And Do The Job. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים