עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מארז Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU)

Featured Replies

פורסם

אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא :

מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו)

לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9...

זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ

כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS

חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר

וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קירור למעבד פנטיום D930 הזה ולמפרט הזה בכלל

פורסם

קודם כל אני משער שאתה קונה מksp וגם אני יקנה את המארז הזה כי שלו לו פחות מששה מאווררים

דרך אגב תוסיף זיכרון לפחות ל512mb או עדיך יותר גיגה זיכרון חוץ מזה יהיה טוב :xyxthumbs:

פורסם

המארז ניראה יפה ונשמע טוב אבל מישהו שמע על החברה הזאתי?

לדעתי יותר כדאי ללכת על משהו של חברה עם שם הרבה פעמים חברות זולות יציעו לך משהו שניראה טוב אבל הוא יצא זבל.

אפשר לדחוף 10 מאווררים למארז השאלה אם הם שווים משהו ולא צריך לקנות במקומם משהו נורמלי (ואם אפשר בכלל) כך לדוגמא את הקרור של אינטל עושה רעש ולא מקרר

פורסם

במחיר שלו אפשר למצוא מארזים יותר טובים שמקוררים יותר טוב..(כמו הCompucase)

פורסם
  • מחבר

הבעיטה היא שאני קונה מKSP ושם אין את המארז Compucase שכולם אומרים לקנות אז אני לא יודע מה לעשות כי הוא נראה לי האפשרות הכי טובה שיש אין אף אחד שמכיר את המארז הזה ויודע אם הוא טוב או לא טוב ? אתם חושבים שכדאי לי אולי לבקש את המארז Compucase מKSP שישימו לי אותו אולי הם יסכימו מה אתם חושבים

פורסם

יש ל-KSP מארזים אחרים של COmpucase

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים