עבור לתוכן

המלצה לוהטת לסרט כנסו.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא מדויק, היה פיצוץ במעבדה, יותר נכון ה"מתקן", הוא נכווה כתוצאה מהפיצוץ, ומאז החליט שהוא נוקם בכל מי שעמד בראש המתקן הזה, 7 האנשים שהיו מוצבים

עכשיו אתה סתם קטנוני ::) , לא רציתי לרשום ספוילרים ב"מיני ביקורת שלי" בכל מקרה , אני זוכר משפט שהרופאה ההיא במתקן המיוחד אמרה

שתי משפטים שלאחד מהם שתי משמעויות , והוא:"מה יצרתי" התייחס לוירוס עצמו , ולV שהיה מולה באותו עת - צועק ושרוף.

והמשפט השני הוא - "אחד המטופלים היה המפתח , והתפתחו אצלו סימפטומים מיוחדים של חישה ורפלקסים" מה שגורם לי לחשוב

שהוא מיוחד.

ועוד משפט אחד שהיא אמרה - "אני מרגישה שהוא מסתכל עליי , למרות שאין לו עיניים" , הוא רגייש בצורה מיוחדת , מזכיר קצת את

DareDevil .

אוברלואד

כנראה זו המטרה שלהם , להעביר את העלילה במורד ידוע מראש , ללא תפניות מיוחדות .

למרות שלדעתי העלילה נחמדה , ודווקא אורך הסרט הוא זה שעזר להבין את התמונה השלמה ולהנות מהרעיון של הסרט.

ותאכלס אתה צודק לגבי העובדה שלא הראו את הפנים שלו , אבל גם לזה יש סיבה כמובן.

כמו שהוא אמר (V) , "הפנים שלי הם לא מה שאני , אני מייצג רעיון גדול יותר" - או משהו בסגנון , אבל הבנת את הפואנטה.

הפנים הם רק Facade סוג של כיסוי לרעיון.

נראה לי בקרוב אני ילך לראות אותו, לפי הכותרת כבר חשבתי שזה איזה סרט סקס

:lol: :lol: :lol:

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מדויק, היה פיצוץ במעבדה, יותר נכון ה"מתקן", הוא נכווה כתוצאה מהפיצוץ, ומאז החליט שהוא נוקם בכל מי שעמד בראש המתקן הזה, 7 האנשים שהיו מוצבים שם, הוא היה מלא שנאה וכעס על הממשלה המושחתת, והחליט לשים לזה קץ, כתוצאה מפיצוץ ה"פרלמנט".(הבניין החשוב של הממשלה, הוא חשב שהפיצוץ של הבניין הזה יעזור, כי הבניין הוא הוא הסמל של המדינה)

אגב, הוא לא פיתח יכולות מיוחדות או משהו שבא לו ככה, זה אימונים.

הסרט מבוסס על הקומיקס של אלאן מור (באותו השם), שמרחיב את הסיפור. לפי הקומיקס, V הוא זה שגרם לפיצוץ - זו לא היתה תאונה.

ל- V בהחלט יש יכולות מיוחדות, זה נאמר במפורש בסרט, ביומן של ד"ר סורידג, כשהיא מדברת על הניסויים שהיא ערכה בו.

פורסם

הכי הפריע לי בסרט שקורה הרבה בלי לקרות

מרגע שהוא מכריז שבחמישי לנובמבר הבא הוא יפוצץ את הפרלמנט, יש המון אירועים, אף אחד מהם לא חשוב או מעניין במיוחד

אלמלא השחקנים והדיאלוגים, זה היה אחד הסרטים הגרועים והנשכחים של ההיסטוריה

פורסם

הדיאלוגים הם הבשר של הסרט הזה, בלעדיהם הוא מאבד את ה"קסם" שלו

אגב, אני היחיד שהתעצבן מכל הקטעים של העצרת הממשלתית שבה רואים את המנהיג(הרודן)על מסך ענק(ברזולוציה כזאת שרואים את הזיפים בפנים שלו) :P

פורסם

יש לי אותו כבר הזבה זמן על המחשב.... היום נראה אותו...

תודה חבר'ה :xyxthumbs:

פורסם

הכי הפריע לי בסרט שקורה הרבה בלי לקרות

מרגע שהוא מכריז שבחמישי לנובמבר הבא הוא יפוצץ את הפרלמנט, יש המון אירועים, אף אחד מהם לא חשוב או מעניין במיוחד

אלמלא השחקנים והדיאלוגים, זה היה אחד הסרטים הגרועים והנשכחים של ההיסטוריה

מסכים ברוב אבל אני גם לא אהבתי תמישחק

למי שרואה אנימה או משחק בRPG יפנים העלילה ביכלל לא מרשימה אלה עלילה גנרית שאולי חדשנית במונחים של הוליווד

אבל רוב מה שמיצרים שם גם ככה זבל

נטלי בניגוד לרוב פה ניראת לי כמו ילדה קטנה וחולה אז גם כוסיות אין מבחינתי

הפעולה צולעת

ומה שיש זה תדיאלוגים של השחקן שמשחק בבוסטון ליגל אבל רואים שהוא לא מתאים לסרט

זה פשוט לא הסביבה הנכונה

לי אישית הסרט מזכיר חלק מיסרטי באטמן שפשוט הוסיפו להם יותר פוליטיקה

בקיצור אני נותן לסרט 4 מיתוך 10 וכן אני יודע שהרבה יזינו תשכל הכשיו

ויגידו שנטלי ניראת פצצה -מה לעשות ריס אויטרספון(לא זוכר בדיוק תשם) זה הטעם שלי :nixweiss:

פורסם

סרט מעולה וגאוני,ציון שלי [מבלי לפרט על מה ולמה]: 9

פורסם
  • מחבר

סטון קולד , "ריס וויט'רספון" נראית כמו הג'וקר מבאטמן אם כבר הזכרת ;D

פורסם

לא מזכיר לכם מדינה כלשהי בשלב כלשהו בהיסטוריה? ;)

פורסם

למי שרואה אנימה או משחק בRPG יפנים העלילה ביכלל לא מרשימה

אפשר לגעת בך?...

אף אחד לא אמר שהעלילה חדשנית, העלילה מועברת טוב (מה שאנימה לא יכולה לעשות לרוב) וזה מה שחשוב.

ומה הקשר כוסיות, מה אתה בן 13?

אין לי בעיה עם זה שאתה לא אוהב את הסרט אבל תראה לפי מה אתה מודד איכות :screwy:

לא מזכיר לכם מדינה כלשהי בשלב כלשהו בהיסטוריה? ;)

אני חשבתי על הדיון מפורום אקטואליה שאומר שהתקשורת שצריכה להיות מגויסת למען המדינה לאורך כל הסרט :P

פורסם

הסרט זקוק לעריכה הדוקה יותר

יש לו את הרגעים שלו, אבל הוא נמתח ונמתח על שעתיים ומשהו שבשלב מסויים כבר לא איכפת לך מה ממש קורה

בדיוק מה שחשבתי שראיתי את הסרט.

יותר מדיי דיבורים פחות אקשן..

Running Scared זה סרט עצבני למי שרוצה לראות סרט שהוא אקשן עד השניה האחרונה.

פורסם

ביום שמישהו שאומר bullocks יכתיב לנו מדיניות אני קופץ לים.

פורסם

אפשר לגעת בך?...

אף אחד לא אמר שהעלילה חדשנית, העלילה מועברת טוב (מה שאנימה לא יכולה לעשות לרוב) וזה מה שחשוב.

ומה הקשר כוסיות, מה אתה בן 13?

אין לי בעיה עם זה שאתה לא אוהב את הסרט אבל תראה לפי מה אתה מודד איכות :screwy:

אני חשבתי על הדיון מפורום אקטואליה שאומר שהתקשורת שצריכה להיות מגויסת למען המדינה לאורך כל הסרט :P

זה היה פרמטר אחד ומה לעשות שסקס מוסיף נקודות מיבחינתי

ולמי שאמר שאנימה או RPG יפנים לא מעבירים עלילה טוב הוא או אידיוט או שלא ראה או שיחק במישחקים\סרטים טובים

שהיה עוד תעלילה הראשית בנרוטו היו חלקים שריגשו אותי

ובגרנדיה 1 ו2 מאוד יתרגשתי בחלקים מהעלילה

ב"ש" לה שיעמום כימאת נירדמתי פשוט סרט דפוק ומשעמם שלא מחדש כלום

פורסם

הקטע הוא לא הפרצוף שלו (לא שיש לו) אלה הרעיון שמסתתר מאחורי המסכה הוא בעם הרעיון של הסרט , הקטע של הנקמה זה משני.

פורסם

תלונה אחת יש לי על הסרט:

אין שחקניות בריטיות? היו חייבים לקחת שחקנית אמריקאית ולהדביק לה את המבטא המזעזע הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים