עבור לתוכן

בעיית ריסטים במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

כל משחק שאני נכנס אליו אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט

כל משחק לא משנה מה אפילו משחקים ישנים כמו GTA2

המפרט שלי:

Celron 1700

256 SDRAM

Geforce FX5200

מה יכולה להיות הסיבה?

חשוב לציין שזה לא תמיד היה ככה רק מה 3-4 חודשים האחרונים

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע ויכול לעזור בבקשה?

פורסם

גם לי יש אתה הבעיה הזאת, אבל לא רק ממשחקים הוא קורס לי.

לפעמים המחשב עושה לי שלושה-ארבעה ריסטים רצופים מתי שהוא מעלה את עצמו (מתי שפאשרת ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס).

אם מישהו יודע מה הבעיה בבקשה עזרו לנו!!

פורסם

שלושת המוסקטרים גם לי יש את הריסטים הלכתי לטכנאי (בתחת שלי טכנאי) החליף לי ארד דיסק או משהו וזה ממשיך לקרות אני מחזיר לו אותו יום א' נראה איך יהיה עם בסדר אני ישאל אותו מה הייתה הבעיה וירשום

פורסם

הבעיה יכולה לנבוע מכמה סיבות... בעיקרון כולם קשורות לטמפ', אבל מה שכן צריך לבדוק מה מתחמם יותר מידי זה יכול להיות המעבד, הרד דיסק או הלוח אם.

פורסם

אני לא יודע מה זה אבל קוראים לזה cpu והוא עולה מהר אני נכנס לדפדפן כבר מגיע לי ל-52-53 משחק מגיע ל-57-58 ואחרי כמה זמן במשחק נכבה והשני ה-motherboard בדפדפן 34-33-35 זה עוד בסדר המקס' שלו שאני ראיתי הוא 37 זה מה שיש לי בתוכנה אוורסט הזה זה טוב?

פרטים על המחשב:

CPU Type

AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+

Motherboard Name

Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)

Motherboard Chipset

nVIDIA nForce2 Ultra 400

System Memory

512 MB (PC2700 DDR SD

RAM)

ValueBIOS

Award (03/17/03)

זזה מה שהעתקתי מהתוכנה עם צריך משהו אחר תרשום ואני יחפש תודה על העזרה

פורסם

אני לא יודע מה זה אבל קוראים לזה cpu והוא עולה מהר אני נכנס לדפדפן כבר מגיע לי ל-52-53 משחק מגיע ל-57-58 ואחרי כמה זמן במשחק נכבה והשני ה-motherboard בדפדפן 34-33-35 זה עוד בסדר המקס' שלו שאני ראיתי הוא 37 זה מה שיש לי בתוכנה אוורסט הזה זה טוב?

פרטים על המחשב:

CPU Type

AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+

Motherboard Name

Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)

Motherboard Chipset

nVIDIA nForce2 Ultra 400

System Memory

512 MB (PC2700 DDR SD

RAM)

ValueBIOS

Award (03/17/03)

זזה מה שהעתקתי מהתוכנה עם צריך משהו אחר תרשום ואני יחפש תודה על העזרה

CPU = central processing unit = מעבד

הטמפ' של המעבד יחסית גבוהות, ולפי דעתי זאת הסיבה של הריסטים. תנקה אבק ותמרח משחה טרמית

פורסם

המחשב מנוקה מאבק לא מזמן ניקתי אותו פעמים ויש סיכוי שהטמפרטורה בחדר תשפיע כאילו עם אני ישים בחדר מזגן ויפעיל על קור זה ישפיע על הטמפרטורה או מאוור רגיל לא של המחשב רגיל ששמים יעזור?

פורסם

קראתי את זה מיליון פעם ולא רשום על השאלה ששאלתי אותך האם הטמפרטורה של חדר תשפיע על המחשב דוגמא הפעלת מזגן בחדר על קור תשפיע על הטמפרטורה?

פורסם

כן אבל זה לא פתרון להשאיר את המזגן דלוק כל הזמן (אלא אם כן אבא שלך עובד בחברת החשמל)

פורסם

אחי אבל רק גדי לוודא שזה 100% בגלל התחממות יתר של המעבד, תשים מאוורר גדול מול המארז שלך (כשהוא פתוח כמובן) ותתחיל לשחק במשחקים ובתוכנות הכי כבדות, אם אתה רואה שאין ריסטים אז זו מן הסתם בעיית טמפ' של המעבד ואתה צריך להחליף מאוורר

פורסם

זה בידיוק מה שאני עושה ובהנתיים התוצאות מצויינות 50 במעבד וכולה 30 ה- Motherboar

הוא לא עולה מאז ששמתי את המאוורר למרות שאני עושה דברים עכשיו ננסה במשחקים בדרך כלל הוא בין 32-36

פורסם
  • מחבר

אוקי תראו הנה הטמפרטורות מאוורסט אצלי במחשב

הטמפ' כשהמחשב לא בתוך משחק

Temperatures

Motherboard 53 °C (127 °F)

CPU 40 °C (104 °F)

Maxtor 2F040L0 64 °C (147 °F)

Maxtor 6L080P0 57 °C (135 °F)

הטמפ' כשהמחשב בתוך משחק

Temperatures

Motherboard 53 °C (127 °F)

CPU 38 °C (104 °F)

Maxtor 2F040L0 65 °C (147 °F)

Maxtor 6L080P0 60 °C (135 °F)

הטמפרטורות די דומות

יכול להיות שהסיבה היא לא הטמפרטורות?

תודה

פורסם

אצלי זה הפוך ה-cpu שלי קופץ בכל דבר קטן שאני צפעיל ומגיע ל-55 בלי בעיות 47 רק שאני משאיר אותו פועל ללא שום תוכנה 10 דקות ובמאמץ מגיע ל-65-70 והשני ה-motherboard ממש נמוך בין 31-37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים