עבור לתוכן

איך לדפוק את המחשב?!

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם אחריות עד 2007 ונמאס לי ממנו עכשיו אני רוצה לדפוק אותו במסגרת האחריות בעיקר את הלוח והמעבד איך אפשר לעשות את זה בלי שישימו לב במעבדה?

הלוח והמעבד אינטל

פורסם
  • מחבר

וואלה לא יודע לא משנה איך

העיקר שלא ישימו לב שאני גרמתי את הנזק

פורסם

העלאת מתח או oc מוגזם.

פורסם
  • מחבר

זה לוח של אינטל..

פורסם

אני לא יודע אפ זה אפשרי בלוחות של אינטל. אתה יכול לנסות לבטל את האופצייה שהמחשב יתחבא ברגע שהוא מתחמם.

ואז פשוט להוציא את ההיטסינק, ולהפעיל את המחשב.... יכול להיות נחמד... או לקחת מייבש שיער, ולהתחיל לטגן את המחשב בזמן שהוא פועלל...תנסה להיות יצירתי.

(אני לא לוקח שום אחריות על הדברים אשר עלולים להיגרם בעקבות ההצעות שלי.)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אפ זה אפשרי בלוחות של אינטל. אתה יכול לנסות לבטל את האופצייה שהמחשב יתחבא ברגע שהוא מתחמם.

ואז פשוט להוציא את ההיטסינק, ולהפעיל את המחשב.... יכול להיות נחמד... או לקחת מייבש שיער, ולהתחיל לטגן את המחשב בזמן שהוא פועלל...תנסה להיות יצירתי.

(אני לא לוקח שום אחריות על הדברים אשר עלולים להיגרם בעקבות ההצעות שלי.)

באסה שאתה לא לוקח אחריות חח

סתם חח אני זוכר פעם ניתקתי את המאוורר של המעבד המחשב ניתקע וזהו הוא תוקע את עצמו ואז צריך לעשות ריסט קיצר הלוחות של אינטל חכמים ולא נראה לי שיש אופציה לביטול הריסט פן יכולה להיות אופציה נחמדה אבל נגיד המעבד יתחמם וזה נורטווד אז בעייתי לחמם אותו הוא יתקע או יעשה ריסט נכון?

ואני רוצה משהו שידפוק את המעבד והלוח ואם אפשר גם את הזכרונות

הכי חשוב שבמעבדה לא ישימו לזה לב..

פורסם

זה הטרד הכי לא נחמד, מאז שאני מכיר את האתר. מוריד מערכו דיון שכזה ועדיף שיסגר.....

פורסם

תעמוד יחף בתוך גיגית מלאה מים ותדחוף מזלג מתכת לשקע החשמל בקיר

פורסם

מוחמד.

מה הקטע שלך . למה להיות מלוכלך?

אתה רוצה מחשב חדש אז תקנה. למה ככה בצורה מסריחה?

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לך יש לי אחריות וזהו אני רוצה לממש אותה 8)

פורסם

תממש קודם כל את עצמך. אתה פשוט מוריד פה את הרמה וחבל. תתחמן קודם כל את עצמך להיות הוגן כמו שכולנו דורשים שיהיו איתנו. ובטח עזרה ממני לעולם לא תקבל ושיהיה לך יום נעים...

פורסם

מה אתם עונים לו בכלל, זה פורום חוקי לכל דבר (אתם מוזמנים לקרוא את התקנון), לגרום בכוונה נזק למוצר בשביל לקבל אחד חדש, זה ממש לא חוקי.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אני אשנה את השאלה

איך לגרום נזק בלי שישימו לב עכשיו זה חוקי נכון?

זה שלי וזהו אני רוצה לגרום נזק עכשיו איך אני עושה את זה בלי שישימו לב?

פורסם

ככל שאתה ממשיך אתה מראה על כסילותך, ועדיף לך שתחדל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים